返回列表 發帖
原帖由 小蕉 於 07年12月14日 00:05 發表

睇返d相…原來識左真係好耐
早排響銅鑼灣見到shadow…佢依家幾好喎,準備結婚

邊個黎ka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 小鴨仔 於 07年12月14日 00:45 發表

田田喎~~

哦~~大塊田~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年12月14日 11:12 發表

一郎, 早晨呀~   

9妹早~~~~~~~~~~~~~~~~

早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年12月19日 11:19 發表
早晨呀~

魔女, 一郎, 十哥~   

9妹早~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

返工閃lu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~886

大家早晨~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年12月22日 12:49 發表
大家睇左琪琪同丫鬼個結婚web page 未呀..
快d入去睇下啦~~

睇左 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年12月24日 00:14 發表
報到~~

劉華演唱會好正呀~~ 今次我終於握到手喇~~

第一次咁近距離對住劉華仲有成30秒咁長.. 我真係暈晒... 有幾近? 睇下呢兩張相....   ...
搵日同我握夠1分鐘......

原帖由 333 於 07年12月24日 00:26 發表

同你.... 握夠3分鐘.. kakaka~~   

唔好放手woo.....haha~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

聖誕節快樂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 小鴨仔 於 07年12月24日 10:31 發表
聖誕快樂ar
hohoho

今日返半日咋

)聖誕節快樂 我今日休息

原帖由 小鴨仔 於 07年12月24日 11:25 發表

早ar一郎

咁開心~~~
太令人妒忌la

但聽日返早......

原帖由 魔女 於 07年12月24日 11:32 發表
聖誕快樂!
我好平安…五日病假比我過節…  

GOOD....病得時間剛剛好

MORNING...:023: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

原帖由 屎屎 於 07年12月30日 10:55 發表

早晨 一郎 ~~   

早屎......................................

原帖由 333 於 07年12月31日 13:50 發表
大家好.. 我仲要繼續努力~

我仲要繼續努力悶~

原帖由 333 於 07年12月31日 14:58 發表

做咩悶呀..今晚去睇劉華喎...   

而家有野做嘛

Happy New Year................