返回列表 發帖

2007 聖誕狂歡聚會 ............最後招集

講下講下,又到咗12月喇,聖誕係咪24號有PARTY攪呢??
咁就要睇今年夠唔夠人喇,如果唔夠人數,可能冇得攪lu

因為要預人數, 訂地方,
所以呢,再出多呢一個post,0黎個作個最後決定

日期:2007年12月24日(星期一)晚
時間:晚上七時到零晨

其他詳情請看這裡
http://www.hkiib.com/viewthread.php?tid=3700&extra=page%3D1&page=1

以回覆出席有:
1.9哥
2.9妹
3.MAC
4.屎
5.屎fd
6.一郎
7.奇哥
8.2ling
9.小櫻

10.鬼 (後到)
11.琪琪(後到)

仲有d茶居人仲未覆又唔知出唔出席0既
大郎
uncle
魔女
亞輝
油王
鴨鴨
亞芬(青蛙)
gigi
chester

如果有d茶居朋友想帶朋友來都可以
請各位在本星期內回覆(8dec前)以便安排事宜

原帖由 mac 於 07年12月3日 23:47 發表

講下講下,又到咗12月喇,聖誕係咪24號有PARTY攪呢??
咁就要睇今年夠唔夠人喇,如果唔夠人數,可能冇得攪lu

因為要預人數, 訂地方,
所以呢,再出多呢 ...

乜唔係仲有屎妹咩? 好似仲有個屎表姐o架喎...

係 Shaqab doha~~~~~唔黎得lu

好想黎!!不過加機加到密麻麻,邊度都吾駛去,返工......

原帖由 死老野 於 07年12月4日 11:44 發表
係 Shaqab doha~~~~~唔黎得lu

唔黎得都會讚助我地o架何??

原帖由 333 於 07年12月4日 11:58 發表

NO 問題 啦~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年12月4日 11:58 發表

9妹不愧為茶居首席PR,咁都揾到赞助!勁!!

原帖由 正版冰火 於 07年12月4日 12:30 發表
9妹不愧為茶居首席PR,咁都揾到赞助!勁!!

哈哈... 咁做得PR, 就一定盡責既~

原帖由 死老野 於 07年12月4日 12:08 發表

NO 問題 啦~~~~~~~~~~

yeah~ 多謝uncle~~

係唔係both 錢同酒 (紅/白)呀?

我又問緊朋友 ~~~

好喇~~今年聖誕唔知係咪經濟太好~~冇乜人參與我地0既聖誕party
所以~~今年0既茶居聖誕party,決定取消
大家個日可以自己找節目喇~~~~多謝各位!!!!!!!!!!

回復 11樓 的 mac

我地搞好個經濟佢先喇咁...
如果唔係,成世都無得再party lu......

oh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~各自搵食

原帖由 mac 於 07年12月7日 21:36 發表
好喇~~今年聖誕唔知係咪經濟太好~~冇乜人參與我地0既聖誕party
大家個日可以自己找節目喇~~~~多謝各位!!!!!!!!!!  ...

咁D紅酒係咪放晒係你屋企呀~~~~~~~

原帖由 mac 於 2007-12-7 21:36 發表
大家個日可以自己找節目喇~~~~多謝各位!!!!!!!!!!  ...

咁很大鑊.....................

you should 問
mac