返回列表 發帖

好朋友茶居(十一)

Happy New Year!!!

2008年第一個工作天,大家早晨呀~

今年大家好好加油,工作少d,人工多多多~

原帖由 333 於 08年01月02日 07:34 發表
Happy New Year!!!

2008年第一個工作天,大家早晨呀~

今年大家好好加油,工作少d,人工多多多~

早呀~~~九妹~~~妳都係呀~~~小D工作~~~多多人工呀

uncle 早晨呀~~

原帖由 333 於 08年01月02日 09:00 發表
uncle 早晨呀~~

妳都好早喎,七點幾就on-line

早晨~~~~~~~~~~~~~~~2008年啦~~~~~
新年快樂喔

Happy New Year ALL
No 6 kakakkaka
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 鬼仔 於 08年01月02日 10:33 發表
早晨~~~~~~~~~~~~~~~2008年啦~~~~~
新年快樂喔

有冇利是派呀~~~~~~~~哈哈哈

大家好 ..

2008年大家身體健康,開心快樂,工作愉快

仲係第一頁
霸返個位先

原帖由 小鴨仔 於 08年01月02日 14:16 發表
仲係第一頁
霸返個位先

PRESENT~~~~~
想得到,就得到

報到~~
大家好~

星期四啦~~ 大家早晨~

唔知d人係唔係唔改左飲西茶呢? 茶居愈來愈少人, 有人失蹤, 有人唔入黎, 有人太忙....
可能有一日茶居會接埋..

Good Morning Tea House
Good Morning Sis 9
I am still here but no time to type....
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

早晨ar
係ar
呢期冇咩人氣咁

原帖由 333 於 08年01月03日 07:40 發表
星期四啦~~ 大家早晨~

唔知d人係唔係唔改左飲西茶呢? 茶居愈來愈少人, 有人失蹤, 有人唔入黎, 有人太忙....
可能有一日茶居會接埋..   ...

接埋=從新=從生~~~~~~~

魔女, 好~
鴨女, 好~
uncle, 好~

at least 大家都會入黎講聲早晨, say 句 hi....

從新就不如重組喇~~

原帖由 333 於 08年01月03日 11:23 發表
魔女, 好~
鴨女, 好~
uncle, 好~

at least 大家都會入黎講聲早晨, say 句 hi....

從新就不如重組喇~~   

i am good girl...
i come and say good morning or good afternoon everyday.

原帖由 魔女 於 08年01月03日 12:05 發表

i am good girl...
i come and say good morning or good afternoon everyday.  

你always good o架喇~~

原帖由 333 於 08年01月03日 12:07 發表

你always good o架喇~~   

真係幾慘~~~~新鋪開左咁耐都唔過一頁