返回列表 發帖

維園公廁姦殺案

維園公廁姦殺案! :smile_44:
>
> 可能女仔會唔知,
> 但唔知各男孩子有冇幫親過維園籃球場旁的男公廁呢??
> 有的話大家又有冇留意到呢個公廁, 同其他公廁有咩分別呢?
> 其實呢個公廁, 同其他公廁不同的, 就是這公廁內的鏡子, 是銅鏡,
> 而不是玻璃鏡!
> 在香港, 其實任何一個公廁都是用玻璃鏡, 但點解只有維園籃球場旁的公廁,
> 竟然會用銅鏡呢?原來係有原因的.....
>
> 話說在維園大番新後, 所有設備都非常完善, 而園中公廁,
> 也用上最新最光滑的玻璃鏡, 所有使用公園設備的市民都很滿意,
> 直到有一晚, 有一位年輕的美貌少女, 不幸被一名色魔捉住,
> 並強行拖入維園籃球場旁的男公廁!
> 這名少女就在這公廁中被色魔強姦, 事後犯人更在該公廁中殺人滅口!
>
> 第二日, 有人在這公廁中發現少女的屍體, 報警後, 警方立即進行調查,
> 很快, 犯人就被警方拘捕. 但可惜, 在落口供的時候, 犯人死口唔應有姦殺死者,
> 警方也無計可施, 於是就決定蔕犯人到案發公廁, 看看會否有何進展...
>
> 到了案發現場--維園籃球場旁的男公廁, 警方再多番詢問犯人,
> 但犯人還是否認, 大家都感到非常無奈! 正當警方打算放棄查問時,
> 忽然在公廁內吹起了一陣冷風, 同時, 公廁內的玻璃鏡上出現了一些影像...
>
> 在鏡內出現了犯人及死! 者的影像, 影像中,
> 大家可以清楚看到犯人如何強拉死者進入公廁, 如何在公廁內把死者施暴,
> 最後再把死者殺死, 整個過程, 有如看錄影帶一樣! 警方及犯人都看得發呆,
> 犯人更軟倒在地, 看到這片套, 犯人想不認罪也不行!
> 就在犯人認罪的同時, 該公廁內的玻璃鏡子就突然無故列開了!!
>
> 其實之後公園的人員都有更換鏡子的, 但不知為何, 每次換鏡,
> 鏡子都會無故列開的, 因此, 最後工作人員就只好改用銅鏡而不用玻璃鏡!!
> 因此,維園籃球場旁的男公廁, 也成了全港唯一用銅鏡的公廁!!

可唔可以搵個男人去証實下係咪真?
傻係我ge標誌!!!
?┼ 為何我什麼也想不到ˇ°+﹒*
    。.° 只想到你是我的全部 ♁☆?─|

哇,你有睇呀?雖然係我post,但係我仲未睇@@打算等日頭猛d先睇~

睇了,我覺得係銅鏡都唔出奇呀,可能d友仔好鍾意搵籃球訂爛d玻璃鏡到o者!

原帖由 周圍飛 於 8月21日 13:04 發表
哇,你有睇呀?雖然係我post,但係我仲未睇@@打算等日頭猛d先睇~

你自己貼但係又要驚...
咋左d wor....:lol
傻係我ge標誌!!!

原帖由 yuyi 於 8月31日 23:08 發表

你自己貼但係又要驚...
咋左d wor....:lol

車,等你地睇完有咩反應,我再睇呀麻~!幾奸呀我~:smile_47:

这样一来那我们都不敢去上厕所咯

原帖由 南柯 於 10月30日 13:49 發表
这样一来那我们都不敢去上厕所咯

你們大陸地方...也不見得很好啊...想想發生偷活人的內臟...:smile_43:

原帖由 周圍飛 於 10月30日 13:53 發表

你們大陸地方...也不見得很好啊...想想發生偷活人的內臟...:smile_43:

上面真係超恐怖
所以我都唔想我老公上去
驚佢上左去落唔番黎...
touch wood touch wood!!!
傻係我ge標誌!!!

原帖由 yuyi 於 10月31日 03:38 發表

上面真係超恐怖
所以我都唔想我老公上去
驚佢上左去落唔番黎...
touch wood touch wood!!!

你老公夠唔想你返去...:smile_47:

原帖由 周圍飛 於 10月31日 14:34 發表

你老公夠唔想你返去...:smile_47:

做咩你奸笑?
傻係我ge標誌!!!

回復 #1 周圍飛 的帖子

下.......
真係?????
你有無去過ar????

講到好似好恐怖甘...........

.....................................................