返回列表 發帖

小鴨子~~~生日快樂

妹~~~~又大一歲啦~~~~生日快樂,身體健康,青春美麗,小勞多得

生日快樂呀.. 靚鴨女~

祝妳愈來愈靚, 愈來愈有錢, 不勞而獲..正呀~~

鴨仔...生日快樂...搵多d$$$呀....

生日快樂呀鴨鴨 ~~~ 祝妳學業進步... 越來越靚又正 .. 身體健康呀 ~~

鴨呀鴨呀~~~~生日快樂~~身體健康~今年搵多d~~~~

原帖由 mac 於 08年4月30日 16:24 發表
鴨呀鴨呀~~~~生日快樂~~身體健康~今年搵多d~~~~

祝鴨鴨生日快樂,一年靚過一年
想得到,就得到

鴨妹呀鴨妹 祝你越大越靚呀!情場得意,職場順利!

鴨鴨生日快樂,
果仁長食長有!
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

]祝姐鴨生日快樂~~~越來越靚~~越來越正~~~越來越省鏡~~~~~~

原帖由 油王 於 08年5月1日 17:51 發表
]祝姐鴨生日快樂~~~越來越靚~~越來越正~~~越來越省鏡~~~~~~

妹~~~~妳叫做姐鴨呀~~~~~~

原帖由 死老野 於 08年5月2日 08:57 發表

妹~~~~妳叫做姐鴨呀~~~~~~

我諗係姐手姐腳鴨鴨咁解

多謝晒各位
大家真係知我心意

死火.....遲到添......不過好過無到

祝家姐生日快樂.....越黎越靚女....唔好成日恰眼訓.....
仲要搵多D錢...仲有咩都順順利利咁啦

原帖由 鬼仔 於 08年5月2日 12:59 發表
死火.....遲到添......不過好過無到

祝家姐生日快樂.....越黎越靚女....唔好成日恰眼訓.....
仲要搵多D錢...仲有咩都順順利利咁啦

...

你都唔記得你家姐幾多號生日~~~~~~

真係唔記得.....我無咩記性

原帖由 鬼仔 於 08年5月2日 13:44 發表

八月二日~~~~~~~he he

小鴨仔...生蛋快樂

原帖由 鬼仔 於 08年5月2日 13:44 發表

5月6日呀... 咁都唔記得~~

生日快樂