返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 08年7月29日 12:03 發表

嘩~~~~好遠喎~~~~叫佢地係wanchai等埋我先再去九龍~~~~的土錢就油王比啦~~~~哈哈哈

佢地過緊關呀... 你call佢地喇~~ 2

我返黎喇~   5

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:08 發表

妳比面我先泊係我條街比我抄~~~~~5

嘩哈哈~~
做乜學我講野呀... 6 6

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:19 發表

我打字之MA~~~~~都冇講5

又岩喎.. 2 2

又到星期三, 仲有幾日要捱~~ 0

今日去睇功夫熊貓, 開心下先~~ 0 0

aiya.. 抄左鴨女tim~~ 5 5

下次泊架車去鴨女條街俾佢賭下, 希望佢贏番多 D~ 0 0

原帖由 魔女 於 08年7月30日 21:46 發表

打死老野law,街坊!! 9  

哈哈~~ 俾你地既對話笑死我...  

又到星期四喇..
大家早晨呀~~

原帖由 小鴨仔 於 08年7月31日 15:46 發表

趁我冇開兩日抄左4次咁多7

無呀.. 我抄左兩次之麻..所以即泊架啤牌車去你度俾你抄, 等你賭下希望你win 多d~ 0

原帖由 小鴨仔 於 08年7月31日 18:21 發表

2 太遲la
唯有下次小心dla4

你係唔係未夠錢就賭呀? win 左幾次呀? 最多可以win 5次 o架~ 7

又到星期五喇~~
大家早晨~ 1

今晚去睇喝彩, yeah~ 6

早晨呀.... 好難搵路入黎呀~~ 3 3

今日唔舒服, 要9哥送我返工 ~ 0 0

大家早晨呀~ 1

星期二喇, 大家早晨呀~~ 4

原帖由 死老野 於 08年8月5日 12:33 發表

咁明天一定打得成八號風球~~~~~~6

俾你講中左tim... 2 2

岩岩已經掛左八號風球喇~~ 2 2

大家早晨... 可以繼續瞓了~ 1

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告
八 號 東 北 烈 風 或 暴 風 信 號 , 現 正 生 效 。

預 料 本 港 吹 東 北 風 , 平 均 風 速 每 小 時 超 過 62 公 里 。

在 上 午 6 時 , 強 烈 熱 帶 風 暴 北 冕 集 結 在 香 港 以 南 約 170 公 里 , 即 在 北 緯 20.8 度 , 東 經 114.2 度 附 近 , 預 料 向 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 14 公 里 , 繼 續 移 近 香 港 。

按 照 目 前 途 徑 , 強 烈 熱 帶 風 暴 北 冕 將 於 中 午 左 右 最 接 近 本 港 , 預 料 本 港 風 力 會 進 一 步 增 強 。

在 過 去 一 小 時 , 啟 德 、 長 洲 及 西 貢 分 別 錄 得 的 最 高 持 續 風 速 為 每 小 時 45 、 63 及 57 公 里 。

即係應該今日全日放假囉.. 1 1

原帖由 死老野 於 08年8月6日 08:27 發表

我都話發功~~~~~~哈哈哈1

早呀九妹

你都好勁下.. 發到個風吹黎香港~~ 5 5

原帖由 魔女 於 08年8月6日 13:28 發表
今晚有無飯開5  

搵你街坊食飯囉~~ 4

原帖由 正版冰火 於 08年8月6日 13:57 發表
一聲hi........一聲bye.......忙碌走場中......

hello, 好耐無見你喇.. 咁趕呀~~ 4

大家早晨呀~
打完風的第一個早晨~
大家好~

勁大雨既星期五~
大家早晨呀~~ 1

魔女早晨呀~~ 6 6