返回列表 發帖

五周年tee (黑白)請大家要訂o既朋友0係6月20日前回覆

今年5周年tee design出咗喇
黑衫就銀字
白衫就金字白衫用返COTTON個D料,唔會用三周年個款D透料

請大家要訂o既朋友0係~~6月20日前回覆

咁睇下大家有冇興趣訂喇,價錢未check,要睇下有幾多件,但我諗都會同上年的價錢差唔多,唔會差太多(掛)
size方面今年出埋個xs,因為上年好多女士投訴呀,s都好死鬼死大件
所以今年我準備做5個size (xs, s, m, l, xl),
唔好問我有冇咩咩xxs,xxl喇,好明顯係冇o既~!!
大家如要訂,請寫低要咩size,多少件...........

因為傾開有幾個自己友話黑色太熱.......咁出多個白色DESIGN,
其他太COLORFUL的色應該唔會喇,因為我地太多上咗年紀伯伯呀,驚佢地接受唔到,唔敢著∼哈哈

謝謝

我想問下係用咩野的材料做~~~~因為黑色會好熱~~~~~

我一樣係要~~黑色1 xl 1 s

白色~~~~~3 xl 2 s 1 xs
Thanks~~~~~有份計劃同出Tee design的人5

原帖由 死老野 於 08年6月12日 11:11 發表
我想問下係用咩野的材料做~~~~因為黑色會好熱~~~~~

我一樣係要~~~~3 xl 3 s

Thanks~~~~~有份計劃同出Tee design的人5

上年個件個D料咋(4周年黑色)∼∼用唔到3周年白色個D料呀∼因為唔同廠做∼∼!!!!

原帖由 mac 於 08年6月12日 13:07 發表

上年個件個D料咋(4周年黑色)∼∼用唔到3周年白色個D料呀∼因為唔同廠做∼∼!!!!

明白~~~Summer 唔著住lu~~~~5

黑色:

XL :1
L:2
M:3
S:1

白色:
XL:2

黑色: L & S 各一件
白色: L & S 各一件

黑色:  XL 一件 M 一件 S 二件

白色:  XL 一件

謝謝

Black 1(L) 1 (XS)
White 1(L) 1 (XS)

Thanks mac mac
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

回復 2樓 的 mac

我要.........我要...............
我要克色......XS+M 各一件
     要白色......XS+M各一件

黑色
XL 1
M  1

白色
XL 1

thx~~

..................................

黑色

XL 1
S  1

thx a lot~~

Black  XL x 3   M x 1
White  XL x 1   M x 1

Thanks Mac ~~

黑色

L x 1pc
S x 1pc

黑色
XS  1

白色
XS  1

@0@/thank you~

原帖由 小早川瀨那 於 08年6月20日 01:55 發表
黑色
XS  1

白色
XS  1

@0@/thank you~

你點比錢我好呢~~??一係你約油王佢地~~比錢佢地帶過黎比我喇~~~~

原帖由 mac 於 08年6月20日 10:26 發表

你點比錢我好呢~~??一係你約油王佢地~~比錢佢地帶過黎比我喇~~~~

比錢我都得~~~~我會洗左先~~~~~~~5

原帖由 mac 於 08年6月20日 10:26 發表

好.....我約到佢地就比錢佢地先.....
check到價錢請通知@0@/