返回列表 發帖
不如四點到五點信德交收啦!8

原帖由 鬼仔 於 08年7月10日 22:50 發表

咁tot應該比幾多錢你呀??我要籌期.....

你放左架車點都夠比~~~~~~6

原帖由 魔女 於 08年7月11日 00:21 發表
不如四點到五點信德交收啦!8  

好呀∼冇問題∼大家咁熟冇所謂∼∼唔好客氣喇∼
到時貨到收錢喎

送貨費用港幣$200~~(以上價錢不包括T-SHIRT價格)
KAKAKKAKAKA

原帖由 鬼仔 於 08年7月10日 22:50 發表

咁tot應該比幾多錢你呀??我要籌期.....

唔使呀∼2件錢啫
黑色L x 1pc......S x 1pc
之前個D∼你比咗喇∼

原帖由 死老野 於 08年7月11日 09:04 發表

你放左架車點都夠比~~~~~~6

叔叔.....乜你唔知我做左無車人士好耐啦咩......

原帖由 鬼仔 於 08年7月11日 21:16 發表

叔叔.....乜你唔知我做左無車人士好耐啦咩......

真係唔知喎

原帖由 死老野 於 08年7月11日 21:33 發表

真係唔知喎

咁我地真係好耐無見......

原帖由 鬼仔 於 08年7月11日 21:42 發表

咁我地真係好耐無見......

唔係喎~~~~一月六日同二月xx日咪再過

原帖由 死老野 於 08年7月11日 22:02 發表

唔係喎~~~~一月六日同二月xx日咪再過

又好似係WO......時間過得真係快

@0@/麥麥~~~叔叔會代我領兩件tee呢~~~請把我戈兩件tee比埋佢~~

原帖由 小早川瀨那 於 08年7月11日 23:28 發表
@0@/麥麥~~~叔叔會代我領兩件tee呢~~~請把我戈兩件tee比埋佢~~

咁mac mac唔上慢車咪睇唔到law~~~~~~~~~~~~4

原帖由 死老野 於 08年7月12日 12:47 發表

咁mac mac唔上慢車咪睇唔到law~~~~~~~~~~~~4

係啦... 小那... 打個電話比 Mac mac 會好d喎... kakakka

原帖由 屎屎 於 08年7月12日 13:29 發表

係啦... 小那... 打個電話比 Mac mac 會好d喎... kakakka

我無佢電話呀屎屎...而當我睇到你地比我o既提示o既時候已經係第二日..........................

原帖由 小早川瀨那 於 08年7月12日 15:33 發表

我無佢電話呀屎屎...而當我睇到你地比我o既提示o既時候已經係第二日..........................

咁呀~~~~等mac mac 上黎見到先啦

原帖由 死老野 於 08年7月12日 20:14 發表

咁呀~~~~等mac mac 上黎見到先啦

可能等 MAC MAC 上黎見到時...又係第二日 LU ~~~~