返回列表 發帖

今年5周年tee design有價及取消YHOUSE拎衫交收

5周年tee design價錢如下

定價為毎件港幣$68 黑白同價

uncle 黑2白6 total 8件

一郎 黑7白2 total 9件

九哥 黑4白1 total 5件

魔女 黑2白2 total 4件

奇哥  黑2 total 2件

琪琪  黑2 total 2件

2ling 黑4白2 total 6件

小那 黑1白1 total 2件

油王 黑2白2 total 4件

於7月12日在y house交收
如未能出席者(澳門茶友除外),請盡早通知,以使安排交收事宜,謝謝

係呀~~今年我地做多咗個size~~XS呀嘛~~~
因為以前只係做4個size~~S....M....L....XL

(個間公司又規定毎款只可4個碼,如要再加一個SIZE會加錢,
而今年又有人要XS~咁冇理由要XS唔要S...M...X...XL,是旦一個,咁樣夾4個SIZE架,因此今次攪咗5個SIZE,所以個價咪有差異囉!!!)

原帖由 死老野 於 08年6月30日 09:06 發表
uncle 黑2白6 total 7件

我明明order左八件衫喎~~~~~~~~二黑同六白~~~~~~~點解收我七件錢ga~~~~~~~唔通mac mac 知有煙比佢可以減一件Tee錢~~~5 5 5 ...

係喎∼∼2+6係8喎∼∼唔記得TIM∼∼HAHAH

原帖由 死老野 於 08年6月30日 09:02 發表

咁妳早幾日搵下MAC MAC 食飯先咪得LAW~~~~~6

早幾日又未到喎D衫∼!!!

原帖由 redjean 於 08年6月30日 16:07 發表

咁咪遲幾日囉4 4 4

遲幾日我咪又要行多次囉~~hahah

e.....覆埋呢個POST先

睇睇下又好似個日又唔係好多人得閒12號去YHOUSE拎衫咁

UNCLE講咗咁多個POST都冇話12號個人會唔會拎∼HAHAHAHA
一郎通知咗我個日要返工,再約我拎
魔女個日要返工
九哥個日唔係香港
亞鬼,唔會到架喇,4周年都仲未拎,唔好話5周年呢件喇
九妹個日話會好忙,應該拎唔到住

咁不如取消個日係YHOUSE拎衫喇
我個日會自己拎返屋企先
你地得閒係藍田港鐵站交收喇

原帖由 琪琪 於 08年7月8日 13:12 發表

咁我地件4周年係邊個手上呢???
12號咩時間可以去藍田交收呢???

你地d衫暫時仲係我度~~~有冇比虫注咗~~我就唔包架喇~~~kakakak

我暫約咗uncle~~3-4點會係apm~~hitea~同交收~~如果~~你可以到的話~~
通知我一聲~~咁我就拎埋4周年~~special Edition~ 同5周年個d比你喇~~~
最緊要係帶埋現金~~喎~~只收港幣呀下~~雖然人民幣高水~~但都唔收呀~~~hahah

原帖由 魔女 於 08年7月11日 00:21 發表
不如四點到五點信德交收啦!8  

好呀∼冇問題∼大家咁熟冇所謂∼∼唔好客氣喇∼
到時貨到收錢喎

送貨費用港幣$200~~(以上價錢不包括T-SHIRT價格)
KAKAKKAKAKA

原帖由 鬼仔 於 08年7月10日 22:50 發表

咁tot應該比幾多錢你呀??我要籌期.....

唔使呀∼2件錢啫
黑色L x 1pc......S x 1pc
之前個D∼你比咗喇∼