返回列表 發帖
原帖由 魔女 於 08年6月29日 23:21 發表
I have to work on 12 July........8  

咁妳早幾日搵下MAC MAC 食飯先咪得LAW~~~~~6

uncle 黑2白6 total 7件

我明明order左八件衫喎~~~~~~~~二黑同六白~~~~~~~點解收我七件錢ga~~~~~~~唔通mac mac 知有煙比佢可以減一件Tee錢~~~5 5 5

原帖由 skirt 於 08年6月30日 10:30 發表
12/7 我可能過左澳門...

睇下9妹得唔得閒出去比錢先...

咁我同你比住先~~~~~你幫我買晒細啦~~~~~6

原帖由 mac 於 08年7月8日 10:38 發表
e.....覆埋呢個POST先

睇睇下又好似個日又唔係好多人得閒12號去YHOUSE拎衫咁

UNCLE講咗咁多個POST都冇話12號個人會唔會拎∼HAHAHAHA
一郎通知咗我個日要返工,再約我拎
魔女個日要返工
九哥個日唔係香港
亞鬼,唔會到架喇,4周年都仲未拎,唔 ...

其實我係得閒ga個日~~~~~~~~不過你話係藍田交收都冇問題喎~~~~~~~~~~最多去埋你屋企都可以~~~~~~~咁有冇野食呀~~~~~6

原帖由 屎屎 於 08年7月8日 10:50 發表
咁我約你去 y house 吖...旺角旺d呀 ~~~ kakaka ...  

咁不如我約妳係天水x度等~~~~~~~~不見就散

原帖由 鬼仔 於 08年7月10日 22:50 發表

咁tot應該比幾多錢你呀??我要籌期.....

你放左架車點都夠比~~~~~~6

原帖由 鬼仔 於 08年7月11日 21:16 發表

叔叔.....乜你唔知我做左無車人士好耐啦咩......

真係唔知喎

原帖由 鬼仔 於 08年7月11日 21:42 發表

咁我地真係好耐無見......

唔係喎~~~~一月六日同二月xx日咪再過

原帖由 小早川瀨那 於 08年7月11日 23:28 發表
@0@/麥麥~~~叔叔會代我領兩件tee呢~~~請把我戈兩件tee比埋佢~~

咁mac mac唔上慢車咪睇唔到law~~~~~~~~~~~~4

原帖由 小早川瀨那 於 08年7月12日 15:33 發表

我無佢電話呀屎屎...而當我睇到你地比我o既提示o既時候已經係第二日..........................

咁呀~~~~等mac mac 上黎見到先啦