返回列表 發帖
拖車都好難搵到位抄人架....我想抄果d目標都泊晒全條街

回復 22樓 的 333

你已經賺到笑啦><咁快已經30幾萬......
一窮二白...~~~

原帖由 333 於 08年7月28日 00:34 發表
拖車都好難搵到位抄人架....我想抄果d目標都泊晒全條街

9姐你好靚女呀~~~~~~~~~~~~放過小弟呀~~~~~~~~~~~~~~你會靚足一世

原帖由 獵狗 於 08年7月28日 03:47 發表

9姐你好靚女呀~~~~~~~~~~~~放過小弟呀~~~~~~~~~~~~~~你會靚足一世

有d 係唔關我事o架.. 你同9哥講下喇... 5

原帖由 333 於 08年7月28日 06:18 發表

有d 係唔關我事o架.. 你同9哥講下喇... 5  

9哥英俊非凡~~~~波馬齊贏~~~~哈哈哈

333真係炒得好勁,好似泊車判官咁

原帖由 lamhau 於 08年7月28日 09:12 發表
333真係炒得好勁,好似泊車判官咁

你地幫下手喇.. 我想買車車... 5 5

原帖由 333 於 2008-7-28 10:42 發表

你地幫下手喇.. 我想買車車... 5 5  

咁我得閒同你巡下街..............睇下邊條街多車抄囉!

原帖由 KHChan 於 08年7月28日 12:31 發表

咁我得閒同你巡下街..............睇下邊條街多車抄囉!

上海街最多車可以抄~~~~~~6

原帖由 死老野 於 2008-7-28 13:29 發表

上海街最多車可以抄~~~~~~6

唔係砵蘭街咩??

原帖由 KHChan 於 08年7月28日 12:31 發表

好呀.. 唔該奇哥~
要左右兩邊都唔岩先可以一次抄兩架o架~ 4

原帖由 333 於 2008-7-28 17:11 發表

好呀.. 唔該奇哥~
要左右兩邊都唔岩先可以一次抄兩架o架~ 4  

哎喲..........咁多限制架

咁睇黎都唔係太著數咋喎

我想問下........邊條友既雪糕車,竟然泊係333街?..........咁益佢= =
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年7月29日 09:00 發表
我想問下........邊條友既雪糕車,竟然泊係333街?..........咁益佢= =

細恩~~~~~~~傑B個HONEY~~~~~~6

原帖由 死老野 於 08年7月29日 09:08 發表

細恩~~~~~~~傑B個HONEY~~~~~~6

都係唔識@@.........好少係論壇見到佢地><~~~~~~~只係知到333好賺hahahaXD
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年7月29日 09:43 發表

都係唔識@@.........好少係論壇見到佢地>

我係論壇都好小見佢~~~~~係街就多時都見到佢~~~~~~6

原帖由 tryuser 於 08年7月29日 09:43 發表

都係唔識@@.........好少係論壇見到佢地>

哈哈... 我d fd 個個都對我好好~ 知我要搵錢, 就個個都爭住幫我... 大叔係其中之一喇~~ 4

原帖由 333 於 08年7月29日 10:02 發表

哈哈... 我d fd 個個都對我好好~ 知我要搵錢, 就個個都爭住幫我... 大叔係其中之一喇~~ 4  

9妹,我個PARKING成日都吉喎,得閒入黎
想得到,就得到

7月29日 10點29分 JAW 's car was ticketed by 333 @ $7,020
<3
7月29日 10點29分 JAW 's car was ticketed by 333 @ $7,020

有拖車真係好著數

原帖由 redjean 於 08年7月29日 11:42 發表

9妹,我個PARKING成日都吉喎,得閒入黎

我都好吉喎