返回列表 發帖

333............><

你係唔係買左拖車呀?.......搞到而家好驚你添><係咁抄人牌@@
一窮二白...~~~

係丫... 買左拖車呀.... 我想買左好耐喇~~

原帖由 333 於 08年7月26日 16:44 發表
係丫... 買左拖車呀.... 我想買左好耐喇~~   

嘩......唔好拖我d車呀........我d錢現家先開始多番咋><
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年7月26日 17:11 發表

嘩......唔好拖我d車呀........我d錢現家先開始多番咋>

你d 車泊得咁好, 點抄到呀~~
如果抄到你D 車就發喇.. 架架都有7仟幾... 哈哈~~ 1 1

原帖由 333 於 08年7月26日 19:13 發表

你d 車泊得咁好, 點抄到呀~~
如果抄到你D 車就發喇.. 架架都有7仟幾... 哈哈~~ 1 1  

唔好呀~~~我好傷架.......不過我都已經有1百萬....唔洗幾耐,就夠錢買拖車XD

仲有~~我用雪糕車幫8架車升值嘛XD
一窮二白...~~~

將 d街泊滿晒車..........等佢入唔到黎先!

人心徨徨~~

見到小弟比下面  當睇唔到-.-

多左d新街, 應該係你地自己開個account入黎比自己拍車喇

原帖由 skirt 於 08年7月27日 09:01 發表
多左d新街, 應該係你地自己開個account入黎比自己拍車喇

.......下?邊個呀?
一窮二白...~~~

傷呀...........333抄左我3架車呀><.........嗚~~~
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年7月27日 18:52 發表
傷呀...........333抄左我3架車呀>

你咁失策比我抄到呀

原帖由 333 於 08年7月27日 19:53 發表

你咁失策比我抄到呀

係因為本身條街有兩架車(其他人).....我自己又得13架車喎><...........點都夠霸哂一條街啦@@

遲早到我抄你牌XD
一窮二白...~~~

如果佢有心搵人抄的話.......................

每15分鐘就可以抄一次

真係防不勝防架

原帖由 tryuser 於 08年7月27日 19:59 發表

係因為本身條街有兩架車(其他人).....我自己又得13架車喎>

um.. 我都唔想o架.. 8 8
不過真係要抄下麻... 我要搵錢買其他車呀~~ 5 55

原帖由 333 於 2008-7-27 21:12 發表

um.. 我都唔想o架.. 8 8
不過真係要抄下麻... 我要搵錢買其他車呀~~ 5 55  

咁你比心機搵其他人抄喇...........茶居自已友就唔好喇

原帖由 admin 於 2008-7-27 22:07 發表

拖車需要時間:當您停泊拖車後,您必須等待3個小時,才可以移動到一個新車位。

3個小時呀..................都夠強喇

原帖由 KHChan 於 08年7月27日 20:52 發表
如果佢有心搵人抄的話.......................

每15分鐘就可以抄一次

真係防不勝防架

15分鐘?......唔係3個鐘先可以抄一次咩?.........
一窮二白...~~~

原帖由 admin 於 08年7月27日 22:07 發表

拖車需要時間:當您停泊拖車後,您必須等待3個小時,才可以移動到一個新車位。

哈........頭先睇唔到你既post~~~~↑我講左廢話添XD

一窮二白...~~~

唔好抄我啦!!等我都買入拖車先抄啦