返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 08年7月29日 11:56 發表

我都好吉喎

5 5 5 等我入黎拮一拮你先
想得到,就得到

原帖由 JOE~~~ 於 08年7月29日 11:44 發表

有拖車真係好著數

咁都要d 朋友俾面, 擺d 車叫我去抄... 0 0

原帖由 333 於 08年7月29日 14:55 發表

咁都要d 朋友俾面, 擺d 車叫我去抄... 0 0  

好曬添!
而家個個都想要學你買拖車

7月29日 20點36分 KK20062006999 's car was ticketed by 333 @ $4,680
<3
7月29日 20點31分 死老野 's car was ticketed by 10哥 @ $3,872
7月29日 20點24分 SmallYan 's car was ticketed by 333 @ $7,020
<3
7月29日 20點24分 SmallYan 's car was ticketed by 333 @ $7,020

好驚呀!9妹循街喇!!

原帖由 10哥 於 08年7月29日 20:47 發表

好驚呀!9妹循街喇!!

又比你抄~~~~~~

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:07 發表

又比你抄~~~~~~

無呀, 你呢兩日都無俾我抄.... 3 3

原帖由 333 於 08年7月29日 21:16 發表

無呀, 你呢兩日都無俾我抄.... 3 3  

7月29日 20點31分 死老野 's car was ticketed by 10哥 @ $3,872

係十哥

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:20 發表

係十哥

係囉.. 係十哥之麻... 5 5

唔好擺我出黎咁揚... 所以我delete 左.. 1 1

原帖由 lamhau 於 08年7月29日 20:29 發表

好曬添!
而家個個都想要學你買拖車

hee hee~ 9 9

到時多人有拖車就慘喇.. 好易俾人抄牌... 5

原帖由 333 於 08年7月29日 21:32 發表

hee hee~ 9 9

到時多人有拖車就慘喇.. 好易俾人抄牌... 5  

唉...有d後悔當初儲錢冇買拖車...買左雪糕車><.......個時以為,一次只可以拖一架車~~~~現家先知,蝕左呀!
一窮二白...~~~

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:20 發表

係十哥

首先如我唔抄你牌,你走左就我比錢你!第二比9妹拖你,你都要比錢,所以~~~我係焗住抄你~~~唉...我唔想架

原帖由 10哥 於 2008-7-29 22:43 發表

首先如我唔抄你牌,你走左就我比錢你!第二比9妹拖你,你都要比錢,所以~~~我係焗住抄你~~~唉...我唔想架

點解呀??佢果架唔係普通車咩?

唔咁架咩

我要加油.. 下一個目標係啤牌車... 6 6
我估計下星期之前會買到.. kakakaka~~ 6  6
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中兩次就可以又買其他車... (發下夢先)... 6 6

原帖由 333 於 08年7月30日 07:59 發表
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中兩次就可以又買其他車... (發下夢先)... monk ...

咁我會努力泊係妳個條街ga啦~~~~~6

原帖由 10哥 於 08年7月29日 22:43 發表

咁你要抄我多D啦~~~~我想攞一個章(比人抄多過五十萬就有ga啦)~~~~~~thanks十哥5

原帖由 死老野 於 08年7月30日 08:58 發表

咁我會努力泊係妳個條街ga啦~~~~~6

好呀~~
5 5

原帖由 333 於 08年7月30日 07:59 發表
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中多幾次就可以又買其他車... (發下夢先)... monk ...

嘩哈哈~~ 已經買左啤牌車啦~~~

可以賭..賭... kakaa 0 0

回復 60樓 的 333

你真係買啤牌車架?= =''果然愛賭><
一窮二白...~~~