返回列表 發帖
原帖由 333 於 08年8月1日 09:35 發表
我今朝泊完啤牌車...

4680 賭一賭變左 9360
9360 再賭一賭變左 18720
18720 再賭一賭變左 37440
37440 再賭一賭變左 0 2 2 2

輸左呀... 3 3  ...

哈~~~~有人陪我了~~~~~0

原帖由 333 於 08年8月1日 09:35 發表
我今朝泊完啤牌車...

4680 賭一賭變左 9360
9360 再賭一賭變左 18720
18720 再賭一賭變左 37440
37440 再賭一賭變左 0 2 2 2

輸左呀... 3 3  ...

37440仲唔收手仲賭..真貪心

原帖由 skirt 於 08年8月1日 11:34 發表

37440仲唔收手仲賭..真貪心

丫.. 唔係丫.. 我一共win 左4次先岩.. 係last 果次輸左... 即係玩到74880, 我賭last 鋪.. 輸左... 4

做底d高分人,泊多d車去佢地到,扣佢20%都好....

原帖由 ahfai 於 08年8月1日 12:19 發表

你高分同多錢過我喎~~~~~~~~造底你先6

你做乜泊車去我度呀? 我又唔係高分人 7

我得
333 $511,622 Level 8

咁少, 你都要泊我...  0 0

原帖由 333 於 08年8月1日 12:27 發表

你做乜泊車去我度呀? 我又唔係高分人 7

我得
333 $511,622 Level 8

咁少, 你都要客我...  0 0  

佢都泊左兩部車係我條街~~~~~~幾時會轉no parking呢~~~~~0

多謝你XD...送錢俾我洗呀^^
一窮二白...~~~

今朝又比333抄左鑊~~~~~~~~~~~~~~

快d泊架啤牌車黎賭下7

原帖由 KHChan 於 08年8月3日 12:11 發表
今朝又比333抄左鑊~~~~~~~~~~~~~~

快d泊架啤牌車黎賭下7

我有抄你牌咩?!! oh..
我呢兩日, 次次泊親啤牌車都收74,880.. hee hee.. 正呀~~  

香港逾500架航班受台风海鸥逼近影响(图)-台风-香港-航班

香港逾500架航班受台风海鸥逼近影响(图)|台风|香港|航班

香港天文台9月15日晚10时30分悬挂8号东南烈风或暴风信号。来源:香港《文汇报》
  中新网9月16日电据香港《文汇报》报道,受台风“海鸥”影响,香港天气持续变坏,天文台更于昨晚(15日)10时30分悬挂8号东南烈风或暴风信号。由于台风关系,截至午夜前,香港全日至少有51班机取消,以及480多班机延误。而香港航空今日4班航班将延迟起飞或取消,其中来往香港至河内的HX528及HX529班机取消;来往香港至海口的HX107及HX108班机则延至晚上起飞。
  香港天气持续转坏,昨日不时狂风骤雨。市民虽然带备雨具外出,但仍然敌不过大雨和强风,被吹得东歪西倒。天文台表示,台风“海鸥”昨晚集结在香港以南约370公里,预料向西北偏西移动,时速约30公里,大致移向广东西部至海南岛一带。天文台预计,今日仍有狂风骤雨,随后一两日渐转大致天晴。
相关的主题文章:

台湾老农揭地沟油丑闻-绕过县环保局向警方报案 -台湾

黄啸:谢霆锋王菲复合,每一次相遇都是久别重逢

香港本年拨1700万港元培育年轻运动员-香港体育发展