返回列表 發帖
係丫... 買左拖車呀.... 我想買左好耐喇~~

原帖由 tryuser 於 08年7月26日 17:11 發表

嘩......唔好拖我d車呀........我d錢現家先開始多番咋>

你d 車泊得咁好, 點抄到呀~~
如果抄到你D 車就發喇.. 架架都有7仟幾... 哈哈~~ 1 1

原帖由 tryuser 於 08年7月27日 18:52 發表
傷呀...........333抄左我3架車呀>

你咁失策比我抄到呀

原帖由 tryuser 於 08年7月27日 19:59 發表

係因為本身條街有兩架車(其他人).....我自己又得13架車喎>

um.. 我都唔想o架.. 8 8
不過真係要抄下麻... 我要搵錢買其他車呀~~ 5 55

拖車都好難搵到位抄人架....我想抄果d目標都泊晒全條街

原帖由 獵狗 於 08年7月28日 03:47 發表

9姐你好靚女呀~~~~~~~~~~~~放過小弟呀~~~~~~~~~~~~~~你會靚足一世

有d 係唔關我事o架.. 你同9哥講下喇... 5

原帖由 lamhau 於 08年7月28日 09:12 發表
333真係炒得好勁,好似泊車判官咁

你地幫下手喇.. 我想買車車... 5 5

原帖由 KHChan 於 08年7月28日 12:31 發表

咁我得閒同你巡下街..............睇下邊條街多車抄囉!

好呀.. 唔該奇哥~
要左右兩邊都唔岩先可以一次抄兩架o架~ 4

原帖由 tryuser 於 08年7月29日 09:43 發表

都係唔識@@.........好少係論壇見到佢地>

哈哈... 我d fd 個個都對我好好~ 知我要搵錢, 就個個都爭住幫我... 大叔係其中之一喇~~ 4

原帖由 JOE~~~ 於 08年7月29日 11:44 發表

有拖車真係好著數

咁都要d 朋友俾面, 擺d 車叫我去抄... 0 0

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:07 發表

又比你抄~~~~~~

無呀, 你呢兩日都無俾我抄.... 3 3

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:20 發表

7月29日 20點31分 死老野 's car was ticketed by 10哥 @ $3,872

係十哥

係囉.. 係十哥之麻... 5 5

唔好擺我出黎咁揚... 所以我delete 左.. 1 1

原帖由 lamhau 於 08年7月29日 20:29 發表

好曬添!
而家個個都想要學你買拖車

hee hee~ 9 9

到時多人有拖車就慘喇.. 好易俾人抄牌... 5

我要加油.. 下一個目標係啤牌車... 6 6
我估計下星期之前會買到.. kakakaka~~ 6  6
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中兩次就可以又買其他車... (發下夢先)... 6 6

原帖由 死老野 於 08年7月30日 08:58 發表

咁我會努力泊係妳個條街ga啦~~~~~6

好呀~~
5 5

原帖由 333 於 08年7月30日 07:59 發表
我要加油.. 下一個目標係啤牌車... 6 6
我估計下星期之前會買到.. kakakaka~~ 6  6
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中多幾次就可以又買其他車... (發下夢先)... monk ...

嘩哈哈~~ 已經買左啤牌車啦~~~

可以賭..賭... kakaa 0 0

原帖由 死老野 於 08年7月30日 10:49 發表

您還未達到目標階級呢!~~~~咁要幾高階級筅買得呀?

要900,000 就ok 喇 ~

我泊去你條街俾你抄, 你抄時就賭, win 左可以再睹, 好似最多睹3次, win 晒就拎錢 -
如果抄我時係 9蚊, 你賭 win 2x 就收6蚊, 再賭 win 3x 就收 18蚊, 再賭 win 32x 就收 576蚊, but 一輸就無錢收. 都抵丫... 博下丫麻.. 我依家就泊去你度~~ 0 0

哈哈.. 泊左喇...

我都賭左, 連win 5鋪.. 原本移車時我應該收 74蚊, 我double 5次之後, 依家收1,184 哈哈~~ 0 0 0

早知等4680 先賭, 咁我就收...149,760... 咁就發喇~~~ 好過等抄人牌.. kakaka~  9 9 9

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:04 發表

係買唔到喎~~~~唔明

要夠錢先買到 o架... 2