返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 08年11月26日 09:25 發表

但係今期妳紅D喎~~~~~成日都走幾場~~~~~~妳OK我咪OK得,但係唔好咁夜喎,我怕黑0

真係好紅呀.. 呢個星期六要走3場..... 3
我諗要十二月過後先得... 5 5

原帖由 死老野 於 08年11月26日 09:26 發表

早呀~~~九妹~~~今朝唔係咁熱啦~~~正

今日我都係著短袖衫.. 見到係街度同係公司既人, 我覺得自己好有問題... 8 8

今朝6點9上左巴士, 8點先返到公司. 一開車就睇漫畫書,睇到大半望下窗外去到邊, 點知都未到我上車之後既下一個站, 望下錶已經係7點15分.... 見到前面的士撞巴士.... 攪錯.... 9 49

原帖由 油王 於 08年11月27日 20:21 發表

吹雞!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!不如今個星期六hi 下 tea la~~我個日得閒!!!星期六,日都放假~~~

你過o黎香港咩?!!  8 8

原帖由 油王 於 08年11月28日 01:01 發表

係阿~~~諗住過黎行下~~同埋探下d老朋友~~

哈... 睇下佢地點丫.. 我星期六有三場, 中間應該有一個鐘頭 hi tea 既.... (我估) 6

又到左星期五喇, 大家早晨呀~~ 1

今晚去唱k, 我都唔識依家d 新歌..  0 0

原帖由 死老野 於 08年11月28日 09:07 發表

嘩~~~十哥都回覆post~~~~~真係要買六合彩先得啦~~~~~哈哈哈

即係點呢... hi 唔hi 得成? 3

原帖由 死老野 於 08年11月29日 22:00 發表
係冇人call我ga~~~~2

都無人call 我, 除左奇哥....  3
不過我都唔得閒, 仲要遲左去銅鑼灣.. 8

今朝油王先call 我, 叫我飲茶.... 可惜我又約左人~ 0 70

岩岩返到屋企咋..... 0

原帖由 死老野 於 08年11月30日 21:13 發表

妳真係好忙喎3

係囉.. 好多野攪~ 3 3

過埋十二月可能會好 d~ 8

原帖由 redjean 於 08年11月30日 22:31 發表
咪要2009年先見~~~~

唔知十二月底前見唔見到呢? 0

大家早晨呀~~
又到星期一 lu~ 1

出發去接阿屎, 跟住出機場喇...
bye bye~ 0

大家好呀.... 我返o黎喇...1

一返到唔單止做到隻狗咁... 仲俾人鬧到隻wow wow...   2 2

原帖由 redjean 於 08年12月6日 00:08 發表
9妹早晨,我都返到香港啦8 8 8

早晨呀..  大郎... 51

12點幾同我講早晨.... 8

星期六喇.. 大家早晨呀~ 0 0

hello.. 打個招呼先~ 5

星期一喇, 大家早晨呀~ 7

原帖由 死老野 於 08年12月8日 10:00 發表

早呀~~~九妹~~~~唔知今年聖誕有冇Function呢

唔知呀.. 睇下阿屎有乜野攪先... 3

又到星期二喇, 大家早晨呀~~ 1 1

我出門口返工喇~~ 7

原帖由 死老野 於 08年12月9日 21:22 發表

嘩~~~咁早返工

唉... 我岩岩收工返到屋企咋~ 3 3

大家早晨呀..
又到左星期三喇~
1 1

又差唔多係時間要出門口返工了... 2 52

原帖由 死老野 於 08年12月10日 08:57 發表

妳日日都咁早~~我點搵妳食早餐喎

uncle 早晨呀~~ 3
你之前一日通知我喇, 咁我等你一齊食囉~  你好耐無同我食早餐喇~

我聽日會同阿屎去海南島三亞, 阿屎星期日返, 我星期一返... 如果你有時間, 下星期食早餐囉~~