返回列表 發帖
原帖由 333 於 08年12月29日 21:47 發表

睇完喇.. 個場ok, hotel 就真係唔掂...  1  

咁咪去打Golf唔係度住law~~~~~~0

回復 981樓 333 的帖子

個埸冇得頂,HOTEL冇得整
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 08年12月30日 19:07 發表
個埸冇得頂,HOTEL冇得整

哈.. 係囉...

依家決定去翠湖 golf club, 住就住係 harbour view hotel 囉~

uncle, 大郎, 魔女~~ over ~ over~ 9 9

我地一月八號去 conrad hotel (港麗) 食 buffet 呀, 你地去唔去呀? 3

依家有
一郎, 333, 9哥, 屎, mac, 鴨 (問緊果仁)....  5

回復 985樓 333 的帖子

我下星期一回覆0 0 0
想得到,就得到

原帖由 333 於 08年12月30日 19:59 發表
uncle, 大郎, 魔女~~ over ~ over~ 9 9

我地一月八號去 conrad hotel (港麗) 食 buffet 呀, 你地去唔去呀? 3

依家有
一郎, 333, 9哥, 屎, mac, 鴨 (問緊果仁)....  5  ...

星期五confirm妳地

原帖由 redjean 於 08年12月30日 20:09 發表
我下星期一回覆0 0 0

OK, 等你好消息~ 1

原帖由 死老野 於 08年12月30日 21:32 發表

星期五confirm妳地

乜你唔係應該 ok 咩?  一於等你好消息~

原帖由 333 於 08年12月30日 21:36 發表

乜你唔係應該 ok 咩?  一於等你好消息~   

因為我要去跑山ma~~~~~~所以星期五先知跑唔跑到山呀~~~~~~~0

原帖由 333 於 08年12月30日 19:59 發表

依家有
一郎, 333, 9哥, 屎, mac, 鴨 (問緊果仁)....  5  ...

魔女話果日唔得...

原帖由 一郎~~~ 於 08年12月30日 22:21 發表

魔女話果日唔得...

收到..  8

等多一日, 2009年1月1日先開新鋪~ 6 6

原帖由 333 於 08年12月30日 22:27 發表

收到..  8  

奇哥覆左話唔去喎~~~

原帖由 一郎~~~ 於 08年12月30日 23:09 發表

奇哥覆左話唔去喎~~~

咁我去咪會好蝕~~~奇哥可以食埋怨我個份ma

又過一日~~~~~~今日係2008年最後一日~~~~~~大家有冇D開心ga野呀~~~~~有就打返幾隻字啦

原帖由 死老野 於 08年12月31日 09:10 發表
又過一日~~~~~~今日係2008年最後一日~~~~~~大家有冇D開心ga野呀~~~~~有就打返幾隻字啦

放半日叫唔叫開心野

原帖由 一郎~~~ 於 08年12月30日 23:09 發表

奇哥覆左話唔去喎~~~

噢.. 食野無左奇哥.... 有 d 失落....  3

原帖由 死老野 於 08年12月31日 09:08 發表

咁我去咪會好蝕~~~奇哥可以食埋怨我個份ma

點會蝕呀, 你有既係錢.. kakakaa ~ 6 6

原帖由 死老野 於 08年12月31日 09:10 發表

無乜開心野喎, 08年係我好唔開心既一年, 希望09年會好返 d 喇~ 0 0

原帖由 333 於 08年12月31日 13:21 發表

無乜開心野喎, 08年係我好唔開心既一年, 希望09年會好返 d 喇~ 0 0  

正所謂~~~~明天會更好~~~~~飲杯