返回列表 發帖
原帖由 redjean 於 08年9月5日 22:31 發表

多謝魔女5 5 5

記得叫埋雅子同呀嫂0

原帖由 死老野 於 08年9月6日 12:10 發表

唔係叫晒全茶居的人同家人一齊來ma~~~~~~~~6

i am going now, 茶居的人同家人come and meet me in 15 mins 0

中秋節快樂 1

Good Morning Tea House3

原帖由 死老野 於 08年9月22日 13:36 發表

係呀~~~~星期三又係魔女off日~~~~~可能又會打八號

I am off tomorrow ar
星期三會打八號please

sigh.........

8號風球.........5

你地快d求神拜佛我今次唔好做明燈啦,0
我十月一放假!3

WAAAA , Saturday Night Shift, kakakak4

熱帶低氣壓「海高斯」昨晚8時集結在馬尼拉    以南約50公里,向西北偏西方向移動,時速約22公里,橫過菲律賓    。本港天文台    昨日下午更新預測熱帶氣旋的路徑時,出現戲劇性變化,預料「海高斯」最快今日傍晚時分,進入本港800公里範圍,之後會增強成為強烈熱帶風暴    ,並在逼近海南島之際,施以「回馬槍」,急轉90度角直撲香港,周六晚上最接近本港
hahahahaha9

又轉左路線,大家唔駛煩…7

Good Morning Tea House0

Off at 2 am and need to go to work at 11am..............5

午夜發佈新留言,8
獎中每日抽獎十次!

Welcome Back!!5

聽日番工,心情低落中7

原帖由 死老野 於 08年10月25日 21:32 發表

咁就出糧~~~~心情咪會好返d

出糧果日可能會好dd............5

原帖由 333 於 08年10月25日 21:51 發表

依家呢個時世, 有工返好過無工返呀~~ 0 0  

情理上我明…8
但心理上承受不了3

原帖由 一郎~~~ 於 08年10月25日 22:56 發表
生理情況如何?

生理失調4

原帖由 死老野 於 08年10月26日 21:08 發表

我叻d~~~~返多妳一日先有假放

我返多2日2