返回列表 發帖
原帖由 ahfai 於 08年9月18日 09:26 發表
未見九O灣有雨wor!

咩呀.. 九龍灣落左喇..
今朝未夠7點就落.. 落到7點廿分左右先停... 0 0

星期日晚 lu~~ 又過左個weekend lu~ 5 5

原帖由 死老野 於 08年9月22日 09:03 發表

早呀~~~九妹~~~過多六日就有假放啦~~~6

早晨呀..uncle... 1

今日先係星期一.. 有排等.... 3 3

大家早晨呀~~
加油~加油~ 4 4

大家早晨呀~

原帖由 死老野 於 08年9月23日 08:41 發表

個風見魔女今日off~~~~所以飛咁快就今晚到~~~~~~~妖

哈.. 我今朝都係咁諗, 見魔女今日off, 所以飛快d 趕今日~ 4

原帖由 死老野 於 08年9月23日 08:41 發表

早呀~~~九妹~~~~希望今日返半日就好啦~~~~5

2 2  唔好掛...

我 放假仲忙過返工, 攪到個人散晒... 2

不過有假好過無假放既... 0

原帖由 死老野 於 08年9月29日 14:01 發表

因為妳太忙~~~冇時間搵朋友~~~所以一放假就要還人情債~~~~哈哈哈

哈... 唔係丫.. 0

大家早晨呀~~ 1

又新的一天, 新的希望.... 新的失敗... 4

原帖由 死老野 於 08年9月30日 09:02 發表

早呀~~~九妹~~~妳好似有D野喎4

人在做, 天在看, 難在受... 你話有無野丫.. 0

原帖由 死老野 於 08年9月30日 21:56 發表

丁蟹講過~~~人善人欺天不欺~~~0

咁岩既, 333 都有講過喎, 佢話:" 人善人欺天亦欺"
乜你無聽過咩, 無聽過都有睇過丫... kakaaa 9 9

原帖由 死老野 於 08年9月30日 22:43 發表

妳係陳吐吐~~~8

覆得咁快既... 1

原帖由 死老野 於 08年10月1日 09:53 發表
十月一日的早上~~~~~~今晚有冇人出街睇煙花呀?

有.. 不過一定唔係我... 9

原帖由 死老野 於 08年10月1日 10:18 發表

都唔會係我~~~~~早呀~~~~~九妹

午安呀.. uncle.. 1

獨自出完街返黎... 一陣又出去... 你睇下幾忙丫.. 2
呢排成日一日走幾場...  8

大家早晨呀..
今日係星期四呀.. (唔係星期一)  6

嘩... 666 中咁多錢既... 勁呀~ 3

2008-10-01 june666 $1,010,000

原帖由 死老野 於 08年10月2日 08:59 發表

妳係333喎,起碼都有一半啦.

早呀.. uncle..

無呀.. 佢唔會肯俾一半我o架~  8 8

原帖由 死老野 於 08年10月2日 09:00 發表

早呀~~~九妹~~~星期四同星期一都冇分別喎~~~一樣係做到PK

aiya.. 魔女係唔係off 星期六 or 日呀? 個風無喇喇係星期六/日打返轉頭...  8 2

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm

原帖由 死老野 於 08年10月2日 09:39 發表

魔女星期日off喎

唔怪得喇.. 原來唔係無喇喇.... 係因為魔女... 4

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm

原帖由 小鴨仔 於 08年10月2日 10:38 發表

叫魔女改返星期一放假la不如
咁個個都有假放ma6

係囉.. 仲嘆埋個 long weekend... 正呀~ 6 6