返回列表 發帖
星期一要去惠洲... 即日來回.... 8

原帖由 redjean 於 08年11月15日 10:07 發表

9妹,惠州邊度呀~~~~~~~~~~~~~~~

Palm Island (好似叫棕櫚島)... 8 8

原帖由 redjean 於 08年11月16日 22:25 發表
Palm Island 響惠陽淡水,深圳開車車程大約1小時,係一個GOLF 球場.

係丫.. 上去做site checking 麻, 睇下個場, 安排 d 客出年去打波...

原帖由 redjean 於 08年11月17日 09:46 發表
9妹今日上咗大陸,不過好近咋

唔該晒呀.. 大郎~~   5 5

我平安返到香港喇... 1 51

大家好~

個人好down tim... 2

原帖由 SmallYan 於 08年11月19日 00:03 發表
火仔生日快樂 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

嘩... 希客呀~~ 0

我都祝阿火生日快樂~

贏波贏馬贏女... .1 1

原帖由 redjean 於 08年11月18日 18:33 發表
唔洗唔該,如果下次你再去PALM ISLAND, 可以搵我食午飯(星期一除外),我PM我倆個大陸電話俾你

收到~
唔該晒呀.. 大郎~~ 1

原帖由 fatwahyee 於 08年11月21日 09:50 發表

早晨呀!我都入嚟吹吓水先,今日鬼影都冇隻,我呢篇先係今日第二篇文章咋…

hello.. 忙左成日, 岩岩先入o黎... 5
歡迎你呀~~ 得閒多d 入o黎吹下水喇~~ 6 6

原帖由 fatwahyee 於 08年11月21日 22:46 發表
入咗嚟咁耐,終於有PR嚟招呼了…哈!哈!講笑…不要介意!

早晨呀~
唔會介意, 我地茶居d 人幾玩得o架~  0 0

早晨呀~
星期六喇~~ 1 1

我由今朝講完早晨忙到依家呀, 點 high 呀???!!  2 2

大家好, 今朝一早出左門口, 岩岩先返到.. 半個鐘後又要趕兩場... 忙到死左... 2

又到星期一, 大家早晨~ 1

原帖由 死老野 於 08年11月24日 16:01 發表
嘩~~~出面熱到'趴街'5

十一月尾喇. .仲咁熱...  

我呢排好大   

星期二 lu...
大家早晨~~

今日好似涼返少少喎...

原帖由 死老野 於 08年11月25日 09:05 發表

有Presure就搵老野High-High-Tea啦~~~~~0

我都好耐無hi tea 喇... 幾時hi 好呢??? 3 3

oh.. 星期一我同阿屎上北京呀, 要星期四先返到香港... 0 0

又到星期三喇~
大家早晨呀~~ 5 1

原帖由 死老野 於 08年11月25日 21:28 發表

妳吹雞

你係唔係真係得先... 你知你幾難約o架喇~~ 9