返回列表 發帖

8月22日因颱風鸚鵡黎探我地∼∼取消BBQ活動

因颱風鸚鵡黎探我地∼∼取消BBQ∼各位應留係屋企唔好再出街
琴晚去咗旺角兩間市區0既BBQ地方∼一間FULL咗∼一間裝修
咁呢..........唯有轉移陣地銅鑼灣,都係BBQ∼
睇下大家點睇喇∼因為要BOOK地方∼如果可以就盡快回覆∼唔係驚冇位∼!!!

Nutrition@Cafe(銅鑼灣店)
名稱:         Nutrition@Cafe(銅鑼灣店)
地址:         銅鑼灣波斯富街53號3樓
http://cafe.up4food.com/nutrition

包場方面, BBQ任點任食3小時, 星期一至四每位$128 (包場最低消費$2,800); 星期五至星期日,公眾假期及前夕每位$158 (包場最低消費$3800), 提供20款精美BBQ美食及任飲可樂、雪碧、橙汁及綠茶, 歡迎查詢!

營業時間:
星期一至四: 下午12時30分至凌晨12時30分
星期五至星期日,公眾假期及前夕:下午12時30分至凌晨2時

唔該大佬mac 5 5

我同9哥兩位~  6 6

thx~ 5 5

原帖由 mac 於 08年8月19日 11:42 發表
琴晚去咗旺角兩間市區0既BBQ地方∼一間FULL咗∼一間裝修
咁呢..........唯有轉移陣地銅鑼灣,都係BBQ∼
睇下大家點睇喇∼因為要BOOK地方∼如果可以就盡快回覆∼唔係驚冇位∼!!!

名稱:         Nutrition@C ...

我一個黎~~~~唔帶狗~~~~哈哈哈

我就兩位~~~~~~~~~~~~~都係唔帶狗

For Your Information >.<"
颱 風 鸚 鵡 集 結 在 馬 尼 拉 之 東 北 約 510 公 里 , 預 料 向 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 22 公 里 , 大 致 趨 向 呂 宋 海 峽 。
展 望 : 星 期 四 天 氣 酷 熱 , 稍 後 有 雷 暴 , 隨 後 一 兩 天 有 驟 雨 。

Typhoon may affect HK on Friday.

原帖由 魔女 於 08年8月20日 00:47 發表
For Your Information >.

應該冇咁快嘅 .... 最好下個星期先到.. kaka...
no excuse ~~~

原帖由 屎屎 於 08年8月20日 09:03 發表

應該冇咁快嘅 .... 最好下個星期先到.. kaka...
no excuse ~~~   

因為魔女day off就會打八號ga啦~~~~

你地個個都唔帶狗, 咁我帶囉... 我帶 九哥~~

原帖由 333 於 08年8月20日 09:36 發表

咁妳記得同佢帶口罩喎~~~~~唔係會比人拉的~~~~~~哈哈哈

原帖由 死老野 於 08年8月20日 09:25 發表

因為魔女day off就會打八號ga啦~~~~

係啦 ~~~ 上一次聽聞話又係咁架喎 ~~~ d 颱風同魔女有仇 ~~~

原帖由 333 於 08年8月20日 09:36 發表

狗你就驚 ... 係唔驚九哥 ~~

仲有 ~~~ 呢個地方我地都未去過 ~~~ 想去睇下 ~~~ 但係又唔啱時間, 因為果度係有 party 先開 ~~~佢開, 我又唔得閑 ~~
咁我同個老闆傾過電話 ~~~ 都幾 nice ~~ 佢話呢 ~~ 果度就冇水晶燈同雲石枱架啦 .. 不過就都叫企企理理囉 ~~~

名稱:         Nutrition@Cafe(銅鑼灣店)
地址:         銅鑼灣波斯富街53號3樓
價錢: $158 每位
時間: 我會約 八點 ***
有乜食 : bbq ... 人地燒埋比你食 ... 你地坐喺度食就得啦 ~~ (不過, 我會問埋老闆, 如果我地想自己搞, 得唔得, 再 confirm); 有沙律, 湯, 意粉 (好似有, 要再 confirm) 等等..

特色: 暫時唯一一間bbq cafe室內同露台連接, 有好多都係上層下層 .... 有 d 你去 上層 bbq , 又唔比你落 下層 坐 (除非冇人, or 包埸) .... 而價錢又唔算貴 ~~~

請各位如果去到有咩唔好坐∼D嘢唔係咁啱胃口等等∼唔好同我投訴喎 :)
因為原來呢 d cafe 都唔易搵; 搵到 d 又裝修緊; 而且, 都搵唔到時間去睇下d 地方, 只係靠 open rice 果 d 咁嘅嘢搵 ... 都係駁一鋪咋 ~~~

出席人數:
(1) 9 哥
(2) 9 妹
(3) mac mac
(4) uncle
(5) 一郎
(6) 魔女
(7) 奇哥 1
(8) 奇哥 2
(9) 油王
(10) 小櫻
(11) 2 ling
(12) kim
(13) 鴨仔
(14) 屎屎

(15) 阿鬼, 琪琪, 大郎, 雅子 (要 confirm)

Thanks~~~~~食我冇咩所謂~~~~~因為我都唔係好食野ga~~~~~哈哈哈

原帖由 死老野 於 08年8月20日 10:39 發表
Thanks~~~~~食我冇咩所謂~~~~~因為我都唔係好食野ga~~~~~哈哈哈

見係你.. 我買定兩個 apple 上去比你...

原帖由 屎屎 於 08年8月20日 10:55 發表

見係你.. 我買定兩個 apple 上去比你...  

燒一燒隻蘋果先啦~~~~Thanks

兩位ar唔該

如果萬一真係打風落雨,會唔會影響BBQ.....4

原帖由 魔女 於 08年8月20日 12:04 發表
如果萬一真係打風落雨,會唔會影響BBQ.....4  

會~~~~~但係今日唔知明日事

因颱風鸚鵡黎探我地∼∼取消BBQ∼各位應留係屋企唔好再出街

o下......................未有耐打到黎喎