返回列表 發帖

大叔&亞屎今個月生日,攪返個食飯先∼:)

大叔&亞屎今個月9月生日,攪返個食飯先∼:)
大家有冇時間參與呢,有O既係度留個言,等我計計訂位喇喂!!
日子未知架(我諗都係星期六日),大家寫低自己邊日得閒,先再計下邊日多D人得閒BOOK位喇∼

ok!!咁我book 20sep 星期六 19:30
10位 正冬喇

原帖由 redjean 於 2008-9-17 16:11 發表
冇意見.....

me too..............

冇意見.....
想得到,就得到

如果正x冇位就去魔女屋企打啦~~~~~~哈哈哈

咁正冬囉, 我諗我唔會因為去正冬而唔出現既.

我同油王都揀打邊爐~~~~

一代 2票...

打邊爐對我黎講太很熱...有得揀就揀一代

原帖由 魔女 於 08年9月16日 22:27 發表
Mac Mac 吩咐,請大家表態想去正冬定一代,請盡快回覆!7
多謝大家!0

魔女想去正冬…5
街坊去唔去?3  

你去喇...

原帖由 333 於 08年9月16日 22:45 發表

唔岩呀..
一代............1票 先岩~
9妹一個  

ok~~ok~~~~改返先~~:)

原帖由 mac 於 08年9月16日 22:38 發表
暫時..................

正冬.........6票
魔女      mac        亞屎     油王     小櫻     十哥(要睇當日係唔係香港)         

一代............2票
9哥      9妹

唔岩呀..
一代............1票 先岩~
9妹一個

暫時..................

正冬.........6票
魔女      mac        亞屎     油王     小櫻     十哥(要睇當日係唔係香港)         

一代...........1票
9妹

Mac Mac 吩咐,請大家表態想去正冬定一代,請盡快回覆!7
多謝大家!

魔女想去正冬…5
街坊去唔去?3

正冬 very ok wor3

原帖由 333 於 08年9月16日 21:09 發表
不如去返一代食,,好唔好呀? 3 3  

去邊都冇問題~~~~~最緊要有勁大胸調0

不如去返一代食,,好唔好呀? 3 3

原帖由 油王 於 08年9月16日 02:56 發表

火煱都ok喎~~~咁係咪上次食個間阿???

唔係~~~係早幾年之前食個間~~~~~

原帖由 mac 於 08年9月15日 22:46 發表
如果9月20日晚食~~正冬火煱~o唔ok呀~~~!!!

o拿o拿~~唔OK唔緊要呀下~~但千祈唔好只係打句唔好乜唔好物, 但又冇見意呀下~~~:p

唔ok~~請打返其他見意
10個人左右, 食得cc服服,唔好食完即刻要你趕你走 ...

火煱都ok喎~~~咁係咪上次食個間阿???

如果9月20日晚食~~正冬火煱~o唔ok呀~~~!!!

o拿o拿~~唔OK唔緊要呀下~~但千祈唔好只係打句唔好乜唔好物, 但又冇見意呀下~~~:p

唔ok~~請打返其他見意

10個人左右, 食得cc服服,唔好食完即刻要你趕你走

9月20日~~~~~~I'm OK