返回列表 發帖

(有少少好少+有少少核突)~台灣啤酒有問題

有一個老外第一次到台灣來,聽說台灣啤酒很好喝,當天晚上就到 Pub 點來喝,果然不錯,於是就喝了許多,結果喝的醉醺醺,離開 Pub 後就睡倒在路邊,有一位男同志經過,看他不省人事,又長得不錯,於是就把老外帶去賓館,把他給嘿咻了。
事後男同志覺得很舒服,但又有點不好意思,就擺了 1000 元在老外的枕頭邊便離去。隔天早上老外醒來,發現躺在賓館內,身旁還有 1000 塊,心想:臺灣人實在太有人情味了,喝醉了送我到旅館,還給我錢,真是太好了。
當天晚上老外又去 Pub ,點了台灣啤酒,依然喝得醉醺醺,又睡在路邊,結果男同志又看到,也如法炮製,老外隔天醒來自然又是心生感激,就這樣連續醉了一個禮拜,男同志也把老外嘿咻了一個禮拜。
第二周晚上,老外又到 Pub ,酒保已為他準備好台灣啤酒,老外卻說:給我海尼根,酒保說為什麼不喝台灣啤酒了,老外說:你們台灣啤酒有問題?
...酒保說:有什麼問題?
老外說: 我越喝屁股越痛 .....
傻係我ge標誌!!!
?┼ 為何我什麼也想不到ˇ°+﹒*
    。.° 只想到你是我的全部 ♁☆?─|

原帖由 yuyi 於 2006-6-8 06:31 PM 發表
有一個老外第一次到台灣來,聽說台灣啤酒很好喝,當天晚上就到 Pub 點來喝,果然不錯,於是就喝了許多,結果喝的醉醺醺,離開 Pub 後就睡倒在路邊,有一位男同志經過,看他不省人事,又長得不錯,於是就把老外帶去 ...

哈..哈..都幾好笑呀:lol

原帖由 MOMO 於 2006-6-9 05:23 PM 發表

哈..哈..都幾好笑呀:lol

haha
俾人攪左成個禮拜都唔知
佢都算係奇人;P
傻係我ge標誌!!!

金無聊都話好笑??

評分人數

• admin

原帖由 貞德 於 10月1日 12:30 發表
金無聊都話好笑??

對住100個人講笑話,好難會100個都笑lor~
依d免費野,娛樂唔到你,你都唔應該彈的~

原帖由 周圍飛 於 10月1日 22:31 發表

對住100個人講笑話,好難會100個都笑lor~
依d免費野,娛樂唔到你,你都唔應該彈的~

thx ar cb...
同埋同上面個人講一講ar...
唔係淨係得我一個覺得好笑ga law...
好多人都agree...係咪你個人唔識風趣咋...唔好踩我d野ar唔該...:@
傻係我ge標誌!!!

嘩~呢度D妹妹仔咁串既?:smile_45:

原帖由 ahpui 於 10月3日 00:35 發表
嘩~呢度D妹妹仔咁串既?:smile_45:

呢度月黎月多人..
邊個係女邊個係仔我都唔知
因為佢地d名真係好鬼難知...
但係無理由續個睇佢地info ga ma...
仲要有d係男定女都唔講....難道佢地係..人妖...
但唔係ar...人妖都係本來男ga la...
都唔知佢地係咩....:eh:
傻係我ge標誌!!!

我覺得好好好好笑呀:loveliness:

好頂癮呀!!!:smile_40:

那個老外跟本是個,渾渾噩噩的人。

那個老外~~
kk

笑屎偶喇.
哇哈哈哈哈xD.

haha
俾人攪左成個禮拜都唔知
佢都算係奇人;P

哈哈哈哈哈哈哈哈