返回列表 發帖
原帖由 333 於 09年4月21日 19:26 發表

飽到留返一半, 岩岩食埋, 不浪費~~ 9  

咁留得

好眼訓5 ...大家晚安~~

原帖由 死老野 於 09年4月21日 21:51 發表

咁留得

通常去完旅行返o黎都破左產, 所以留得就留, 慳得就慳.. 7

星期三喇... 大家早晨~ 1

原帖由 小早川瀨那 於 09年4月22日 00:34 發表
好眼訓5 ...大家晚安~~

妳做咩日日都咁早出現ga~~~~~~~早D瞓ma~~~~~唔好日日去拍拖

原帖由 333 於 09年4月22日 06:23 發表

通常去完旅行返o黎都破左產, 所以留得就留, 慳得就慳.. 7  

我破左產好多個月啦~~~~~所以日日都要食apple~~~~~冇飯食

原帖由 333 於 09年4月22日 06:23 發表
星期三喇... 大家早晨~ 1  

早呀~~~~日日妳都係咁早ga~~~~~搵日早過妳出post先

早呀~
三妹, 哥~~
咁岩我都破左產
所以我帶飯....

原帖由 小鴨仔 於 09年4月22日 10:23 發表
早呀~
三妹, 哥~~
咁岩我都破左產
所以我帶飯....

人人都破產~~~~金融海嘯真唔講得小

原帖由 死老野 於 09年4月22日 10:37 發表

人人都破產~~~~金融海嘯真唔講得小

係la
連匯豐銀行果d月薪400萬既都冇得撈

原帖由 死老野 於 09年4月22日 08:51 發表

我破左產好多個月啦~~~~~所以日日都要食apple~~~~~冇飯食

我仲慘淡~~~~~~要留返d錢請人飲茶食飯,自已就apple都唔敢食.......

原帖由 小鴨仔 於 09年4月22日 10:47 發表

係la
連匯豐銀行果d月薪400萬既都冇得撈

嘩~~~月薪都有四百萬~~~我成世人都未搵到咁多錢喎.

原帖由 10哥 於 09年4月22日 10:50 發表

我仲慘淡~~~~~~要留返d錢請人飲茶食飯,自已就apple都唔敢食.......

你好似仲未請我地食飯喎~~~~今年同舊年~~~~~不如搵日出黎聚一聚啦.

原帖由 10哥 於 09年4月22日 10:50 發表

你唔食
十嫂同十仔十女都要食

原帖由 死老野 於 09年4月22日 10:59 發表

嘩~~~月薪都有四百萬~~~我成世人都未搵到咁多錢喎.

今日蘋果頭版講咋
private bank炒一百人ma

原帖由 小鴨仔 於 09年4月22日 11:02 發表

今日蘋果頭版講咋
private bank炒一百人ma

月薪都四百個~~~~咁炒佢地都賠唔小比佢地啦~~~~駛咩做喎

原帖由 死老野 於 09年4月22日 11:07 發表

月薪都四百個~~~~咁炒佢地都賠唔小比佢地啦~~~~駛咩做喎

果四百萬係計埋comission ma
可能佢地個basic低好多

原帖由 小鴨仔 於 09年4月22日 11:10 發表

果四百萬係計埋comission ma
可能佢地個basic低好多

我唔信base得一兩萬咁小~~~~~~最小都有一百個~~~~~咁賠償都有返12個月糧

原帖由 死老野 於 09年4月22日 11:16 發表

我唔信base得一兩萬咁小~~~~~~最小都有一百個~~~~~咁賠償都有返12個月糧

咁都有排使lu
我真係可能成世都搵唔到.....

原帖由 小鴨仔 於 09年4月22日 11:19 發表

咁都有排使lu
我真係可能成世都搵唔到.....

妳得ga~~~~仲後生~~~~我就唔得lu~~~~都個頭近