返回列表 發帖
原帖由 鬼仔 於 09年2月11日 14:16 發表
大家好嗎....打個招呼先

咁有冇手信呀~~~~鬼哥好5

原帖由 死老野 於 09年2月11日 14:24 發表

咁有冇手信呀~~~~鬼哥好5

點解無啦啦要手信呢.......督督好

原帖由 鬼仔 於 09年2月11日 14:29 發表

點解無啦啦要手信呢.......督督好

因為你好耐都唔入黎一次~~~~~所以要帶埋手信黎探望我地,同埋要帶埋老婆黎見下D細叔伯.

原帖由 死老野 於 09年2月11日 14:38 發表

因為你好耐都唔入黎一次~~~~~所以要帶埋手信黎探望我地,同埋要帶埋老婆黎見下D細叔伯.

仲要見下家姐

原帖由 死老野 於 09年2月11日 13:42 發表

妳咁旺呀~~~~~正月十六就消費

咩消費呀... 無相機用呀...  2

哈哈.. 有位唔識既朋友仔發短訊俾我...  4

"你可5可以比D錢我玩足智彩.我好想玩" 5 5

佢好彩喇.. 我心情好.. 轉左15,000,000俾佢, 不過admin抽左40%, 佢實收 9,000,000... admin 食水真深... 要去擺工抗議下先~~

原帖由 333 於 09年2月11日 13:08 發表

我無影呀.. 相機報消了... 3

不過 大佬mac 同阿屎 都影左.. 1  

大家好AR~~~~

9 妹.. 你部相機報消咗???????? 點解架??

星期四喇~~ 大家早晨~~

原帖由 屎屎 於 09年2月12日 00:15 發表

大家好AR~~~~

9 妹.. 你部相機報消咗???????? 點解架??  

係丫.. 部相機老化了... 出現左老人斑.... 仲愈來愈多... 3 3
哈..又有借口買新機喇... kakak~~ 9 9

原帖由 333 於 09年2月12日 06:41 發表

係丫.. 部相機老化了... 出現左老人斑.... 仲愈來愈多... 3 3

死啦~~~~我都開始有老人斑~~~~~咁妳又有借口唔見我啦~~~~~kidding

原帖由 333 於 09年2月12日 06:39 發表
星期四喇~~ 大家早晨~~

早呀~~~~九妹~~~~今日真係好熱喎

原帖由 333 於 09年2月11日 22:05 發表
哈哈.. 有位唔識既朋友仔發短訊俾我...  4

"你可5可以比D錢我玩足智彩.我好想玩" 5 5

佢好彩喇.. 我心情好.. 轉左15,000,000俾佢, 不過admin抽左40%, 佢實收 9,000,000... admin 食 ...

咁妳都比D錢我玩足智彩啦~~~~(香港馬會個隻喎/HKJC)~~~~~我唔駛咁多($5,000)都夠ga啦.

各位早晨ar

原帖由 小鴨仔 於 09年2月12日 11:29 發表
各位早晨ar

妹~~~~妳今日好精神喎

原帖由 死老野 於 09年2月12日 11:54 發表

妹~~~~妳今日好精神喎

唔係ga
我今日都好眼訓ga0

原帖由 小鴨仔 於 09年2月12日 12:10 發表

唔係ga
我今日都好眼訓ga0

真的嗎

原帖由 死老野 於 09年2月12日 12:16 發表

真的嗎

真的
點敢呃你

原帖由 死老野 於 09年2月12日 09:03 發表

死啦~~~~我都開始有老人斑~~~~~咁妳又有借口唔見我啦~~~~~kidding

我開始有屍斑....

原帖由 ahfai 於 09年2月12日 14:36 發表

我開始有屍斑....

好得人驚ar
要將呢個post移去恐怖故事區先得la

原帖由 333 於 09年2月12日 06:41 發表

買我果部...^^