返回列表 發帖

話事啤...正式投入服務~!

由於呢...想大家多d贏錢...同埋...出奇牌時...又可以完成個Game...所以我就決定取消電腦會...棄權o既可能性!!
依家...正式投入服務....但亦唔排除有bug o既可能性...如果有...記得提出...!!
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

8,9,10,J,A 當係蛇:smile_41:

評分人數

• admin

原帖由 raychc 於 10月30日 22:17 發表
8,9,10,J,A 當係蛇:smile_41:

我最初諗住...如果無pair....跟住就...排大細....如果最大減最細=4....or...最大係A...第2大減最細=3(A2345)...就等如蛇...
無諗到未必係2345添...:p
依家搞掂了...比你呃左d蛇仔添...由佢嚕~~:smile_47:

原帖由 admin 於 10月31日 00:23 發表

我最初諗住...如果無pair....跟住就...排大細....如果最大減最細=4....or...最大係A...第2大減最細=3(A2345)...就等如蛇...
無諗到未必係2345添...:p
依家搞掂了...比你呃左d蛇仔添...由佢嚕~~:smile_47:

我有兩舖都係 8,9,10,J,A :lol

我覺得錢太銀碼太大,改細左十倍了!:smile_47:

18級賭注賭賭下變細10陪賭注:oo:

原帖由 raychc 於 10月31日 01:39 發表

依家細十倍,岩岩好的喇~~
同發帖...打機...大話骰...d錢..拉返近小小好d麻......@@!!
因為電腦明知輸都會跟...所以只要你玩...其實係贏硬的...!!
如果電腦識一知輸就唔去...睇怕無人會有奇牌@@
泡浪頭...果d...真係好難去決定添...>_<
好想整到一個有人類思考o既判斷入去,咁就真係可以無限賭注喇....就可以成為真正o既...晒你冷=.=

原帖由 raychc 於 10月31日 01:39 發表

遲下我寫個對賭出來,同你賭呀下~~不過速度就慢d...!!
我諗...要自己人手refresh個網頁...先知道對方...話左事or跟or唔去...!!

原帖由 admin 於 10月31日 01:54 發表

遲下我寫個對賭出來,同你賭呀下~~不過速度就慢d...!!
我諗...要自己人手refresh個網頁...先知道對方...話左事or跟or唔去...!!

以前過年都多數玩話事啤
同朋友或家人玩
多數贏果個都係我:smile_47:

點解18級下注由180玩起變18元起
最大下注由9000變900:smile_41:

咁快就一浦贏過萬,太快喇,等你180級先喇:smile_47:

我就破百萬大關
做個百萬富翁喎:'(

呵~~~!!
唔知邊個首先會有四 條, 桃 花 呢....
我試機果陣...都未出過一次=.=