返回列表 發帖
原帖由 魔女 於 09年5月6日 20:31 發表
Happy Birthday to you!!
Happy Birthday to 鴨鴨!!

信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~手信~~

原帖由 333 於 09年5月7日 07:50 發表
星期四喇... 大家早晨~~ 1 1  

早呀~~九妹~~

原帖由 333 於 09年5月7日 07:54 發表
靚鴨女生完就到九哥生喇~~

祝九哥
生日快樂~
身體健康~
心想事成~
波馬聽話~
麻雀長勝~
有工返, 唔駛忙, 有錢搵~
女朋友聽教聽話~ (呢樣可以一日咁多)
5   5   5 ...

又到我打返句野先~~~~~九哥~~~~~心想事成,同波馬亨通,

原帖由 小早川瀨那 於 09年5月6日 23:45 發表

何守信.................................

uncle,加你msn了~~

冇喎~~~妳加左個後生ga人~~~唔係老野

原帖由 魔女 於 09年5月8日 00:01 發表
I am going to Beijing  

豬流感~H1N1~小心奶野呀~因為好多老墨去北京喎~哈哈哈

原帖由 333 於 09年5月8日 07:23 發表
星期五喇, 返埋今日又放兩日(忙)假~

大家早晨呀~~ 3  

妳就好啦~~~放兩日忙假~~~我要返兩日忙工喎.

早呀~~~~九妹

原帖由 小早川瀨那 於 09年5月7日 21:38 發表

@@咁小女子sd埋個msn比你.....記得add我呀~~~

加妳兩個tim~~~~~妳真係多名喎~~~~~哈哈哈

原帖由 魔女 於 09年5月8日 09:57 發表

今日去,星期二返  

仲唔出機場~~~

玩得開心啦

原帖由 魔女 於 09年5月8日 09:59 發表

唔該晒  

唔駛客氣~~~~手信please~~~~哈哈哈

原帖由 魔女 於 09年5月8日 13:15 發表

我黃昏先起行,哈哈!  

晚機去,早機返,蝕足一日

原帖由 魔女 於 09年5月8日 13:44 發表

晚機去,晚機返 ar...  

happy~~~happy~~~for your trip~~~

母親節快樂

原帖由 小早川瀨那 於 09年5月9日 12:34 發表

九妹午安~

晚安喎~~~小那女

原帖由 小早川瀨那 於 09年5月9日 13:36 發表

uncle~好少見你上msn~
你知道我在等你嗎~~~

我on左line好耐

原帖由 333 於 09年5月9日 16:33 發表

中午就想瞓呀.. 小那女~~   

佢時時都想瞓喎

原帖由 redjean 於 09年5月9日 21:17 發表
返到香港啦

Welcome

原帖由 redjean 於 09年5月9日 21:33 發表
UNCLE, 下星期六HI TEA??

ok~~~冇問題

原帖由 小早川瀨那 於 09年5月10日 18:39 發表
同娘親出去食飯~bye bye各位

食得開心啦

原帖由 一郎~~~ 於 09年5月11日 07:59 發表
\休息.....

off day 都咁早起身~~~~~早呀~~~~一郎

原帖由 333 於 09年5月11日 06:13 發表
大家好, 又到星期一喇~~

早晨呀~~   

早早早呀~~~~~星期六如何?

原帖由 redjean 於 09年5月11日 10:15 發表
佢應該係琴晚返夜,早呀叔叔~~~

我尋日豬左四條六串一~~~~~~全部豬果一場