返回列表 發帖
又到星期二lu.. 大家早晨呀~~

一郎. .你知唔知o架... 8

http://hk.lifestyle.yahoo.com/li ... tml?id=art_4a1ecb72

我都係岩岩見到...

原帖由 redjean 於 09年6月2日 14:03 發表
仲有麗莎,舒雅頌,鄭錦昌,~~~~~~~~~~~~~

我識.. .麗莎 鄭錦昌, who is 舒雅頌?3

原帖由 死老野 於 09年6月2日 13:42 發表

我太老啦~~~~~你話青山,紅中,包立,我會識多D

我只係識青山咋喎.. 醫院呀...
紅中打牌呀?
包立... 乜水... 3 3

星期三喇.. 大家早晨~~

今晚出差喇.. 星期二返香港 3 3

你都唔好扮老喎... 佬有你地份~~

kakaka~~  6 6

你地一陣攪到d 新朋友以為呢度係老人俱樂部呀~~~ 2 2

原帖由 一郎~~~ 於 09年6月3日 19:41 發表

乜呢度唔係老人家茶局咩。。

呢度係朋友茶居 9 9

我出機場 lu.. bye bye~

1 1

平時起身既時間係依家瞓既時間, 大家早抖喇....

Belated Happy Birthday to Sexy... (via London)

1 1

Sunday morning at London, good morning everbody~9

大家好, 我又返到香港喇~~ 1 1

大家早晨呀~
又到星期三 lu~ 1

我返o黎之後咁靜既~~ 8 8

又到星期四, 大家早晨呀~~ 1

咁多老野既... 咁我算唔算呀... 8 8

星期五喇, 大家早晨呀~~ 1 1

原帖由 死老野 於 09年6月12日 09:29 發表

妳真係好早喎~~~~~早呀~~~~~九妹5

唔早喇.. 我6點半前要出門口o架麻~ 6

原帖由 小鴨仔 於 09年6月12日 11:45 發表

早呀~