返回列表 發帖
原帖由 屎屎 於 09年6月22日 11:32 發表

佢秘書話: 佢星期五同星期日都應該 ok 喎~~~~   

係咪屎秘書呀?

原帖由 死老野 於 09年6月22日 12:04 發表

係咪屎秘書呀?

原帖由 屎屎 於 09年6月22日 13:03 發表

點解屎姐姐會咁ga樣~~~~~~

原帖由 死老野 於 09年6月22日 13:55 發表

點解屎姐姐會咁ga樣~~~~~~

佢公司遲兩日有新姐姐仔返公呀~~~~~ 可能有新秘書仔呢.....就快唔要我... . kakakaka

原帖由 屎屎 於 09年6月22日 13:57 發表

佢公司遲兩日有新姐姐仔返公呀~~~~~ 可能有新秘書仔呢.... kakakaka   

咁呀~~~妳同我make個appointment 先~~~我要同佢睇睇風水先得啦~~~~

原帖由 死老野 於 09年6月22日 14:00 發表

咁呀~~~妳同我make個appointment 先~~~我要同佢睇睇風水先得啦~~~~

http://www.hkiib.com/redirect.ph ... o=lastpost#lastpost  

唉…5
我三日都比人轉晒返夜7

原帖由 魔女 於 09年7月2日 23:49 發表
唉…5
我三日都比人轉晒返夜7  

唔緊要, 因為多人都三日唔得, 所以我決定改期... 去到8月.. 仲有機會.. kaka~

原帖由 333 於 09年7月2日 23:56 發表

唔緊要, 因為多人都三日唔得, 所以我決定改期... 去到8月.. 仲有機會.. kaka~   

咁呀~~~~我又未必得lu~~~~~睇下到時點啦~~~~~

原帖由 死老野 於 09年7月3日 09:37 發表

咁呀~~~~我又未必得lu~~~~~睇下到時點啦~~~~~

.......................
I need to go to Macau for 3 weeks in Aug.....

原帖由 魔女 於 09年7月3日 21:47 發表

.......................
I need to go to Macau for 3 weeks in Aug.....  

仲有一個星期ma~~~~~等埋妳

原帖由 333 於 09年7月2日 23:56 發表

我攞左18.19兩日假TIM~~~

原帖由 油王 於 09年7月5日 17:36 發表

我攞左18.19兩日假TIM~~~

吓.. 咁快... 2
唔怕, 我搵uncle 陪你囉.. 你想去邊丫?? 6 6

原帖由 333 於 09年7月5日 20:31 發表

吓.. 咁快... 2
唔怕, 我搵uncle 陪你囉.. 你想去邊丫?? 6 6  

男伴遊到

原帖由 死老野 於 09年7月5日 20:55 發表

男伴遊到

可能可以打孖上
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 09年7月6日 10:15 發表

可能可以打孖上

起相飛

原帖由 死老野 於 09年7月6日 11:32 發表

起相飛

起双飛
想得到,就得到

原帖由 死老野 於 09年7月6日 11:32 發表

起相飛

起相飛~~收幾多 ??

原帖由 油王 於 09年7月9日 12:47 發表

起相飛~~收幾多 ??

嘩...你咁開心既... 莫非你.....