返回列表 發帖

茶居六周年聚會

多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 10 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
講下講下又就o黎過左7月,大家呢排真係好忙,唯有改到八月喇~

請大家再投下票,睇下揀邊日喇,今次定左唔會再改喇.

5 5

我當然 4 日都ok 喇, 因為日子係我揀o架麻~~ 6 6

如果你地有其他日子, 唔該寫出o黎睇下其他人等唔等喇~~  

我8月15唔得
因為果仁生日

我就只能星期六啦!

星期六~~~~八月八日晚上八時八分八秒

原帖由 死老野 於 09年7月22日 10:33 發表
星期六~~~~八月八日晚上八時八分八秒

計到咁盡?

原帖由 小鴨仔 於 09年7月22日 10:38 發表

計到咁盡?

係算得好盡先啱~~~~

原帖由 死老野 於 09年7月22日 11:38 發表

係算得好盡先啱~~~~

一定係吉時

原帖由 小鴨仔 於 09年7月22日 12:46 發表

一定係吉時

全年最好呀

原帖由 333 於 09年7月22日 10:10 發表
我當然 4 日都ok 喇, 因為日子係我揀o架麻~~ 6 6

如果你地有其他日子, 唔該寫出o黎睇下其他人等唔等喇~~    

我4日都得
想得到,就得到

剩係九號唔係番夜5

WELL...我4日都唔得..

orz我都係呢...近期週末都無得放.....

原帖由 小早川瀨那 於 09年7月31日 00:21 發表
orz我都係呢...近期週末都無得放.....

但係我知妳會出現香港喎~~~~~八月份

有胸/空就call我地出黎食餐晏仔啦~~~~~哈哈哈(會唔會比人話我性騷擾呢)

原帖由 死老野 於 09年7月31日 09:02 發表

但係我知妳會出現香港喎~~~~~八月份

有胸/空就call我地出黎食餐晏仔啦~~~~~哈哈哈(會唔會比人話我性騷擾呢)

爹爹~~~~你囡囡比人騷擾呀~~~~~~~~
@@等我睇睇戈日可否同同事調下更先~~

依家決定8月15日星期六食晚飯呀~~
我會打電話俾各位 confirm o架喇~~ 等我電話喇...  

uncle, 我無小那女電話呀, 你幫我搵佢喇~~

咁你地食得開心d啦

原帖由 333 於 09年8月9日 14:58 發表
依家決定8月15日星期六食晚飯呀~~
我會打電話俾各位 confirm o架喇~~ 等我電話喇...  

uncle, 我無小那女電話呀, 你幫我搵佢喇~~   

收到~~~~小那女見字快D打比我啦~~~~哈哈哈

最後決定係8月15日星期六
已經發sms 通知晒所有confirmed 出席既茶友~

confirmed有,uncle, 奇哥, 一郎, 大郎, mac, 屎, 9哥 同我~

果仁生日, 所以佢同鴨女都o黎唔到~
魔女要返工, 又o黎唔到~
小蕉返夜, 又係o黎唔到~
澳門三寶, 拎唔到假都係o黎唔到~
小那女未有消息~

原帖由 333 於 09年8月13日 21:22 發表
最後決定係8月15日星期六
已經發sms 通知晒所有confirmed 出席既茶友~

confirmed有,uncle, 奇哥, 一郎, 大郎, mac, 屎, 9哥 同我~

果仁生日, 所以佢同鴨女都o黎唔到~
魔女要返工, 又o黎唔到~
小蕉返夜, 又係o黎唔到 ...

但係我收唔到sms喎~~~~~~哈哈哈