返回列表 發帖
大家早晨呀...
星期二喇~~~

好眼瞓 ~~

星期三喇, 大家早晨~~

仲有唔夠10 日就到聖誕... .

大家早晨呀..今日好凍.. 打邊爐就岩喇..  

今日有人o黎我屋企打... 一早就落左街市買野.. kaka~

下年1月23
小鴨仔 發表於 09年12月17日 19:12

佢叫我地過去飲呀... 阿mac 就通知左佢唔得閒....

我就要問下9哥先, 我想去.. 不過...

又到星期一, 大家早晨呀~~

今日好似無咁凍喇...

778# redjean

不過咩先
死老野 發表於 09年12月19日 14:52

不過都未知9哥果日得唔得閒....
你地過去嗎???

又到星期二喇, 大家早晨呀~~

今日過冬, 大家食左過冬飯未呀? 我就今晚食~~

christmas 大家有乜節目呀?!

等妳做攪手law
死老野 發表於 09年12月22日 21:45

斷左雙手lu.. 無得攪... 攪腳得唔得.. kaka~~

大家早晨呀~~

又到左星期三 lu, 聽日就係好唔平安既平安日....

咁妳黎我屋企~~~包妳平安
死老野 發表於 09年12月23日 09:23

哈哈.. 好呀.. 俾個地址o黎丫.. 我就去你屋企...

12月24日喇... 今日係星期四, 天氣暖返好多呀~~~
大家早晨~~

大家好, 咁就過左聖誕節喇~~

下一個就係新年lu... .祝大家有個開開心心既2010年... 31號晚再過多次.. kaka~

大家早晨, 又到左星期一既早上~~

今日俾想像中暖, 以為好凍tim... 可能未凍到o黎.. .

又係唔明ga~~~~我唔通有老人豬......................................
死老野 發表於 09年12月28日 09:10

唔好成日捉我錯字呀...

又到星期二喇, 大家早晨~~

好驚呀~~~
死老野 發表於 09年12月28日 21:49

喂.. 你扮驚都扮得似d 丫... 你好唔pro 呀....   

早晨呀.. uncle~~

早呀~~九妹~~今日好大雨喎
死老野 發表於 09年12月29日 09:00

我返工時無雨o架.. 所以9哥話雨時, 我仲話佢呃我......   

後來見到我同事返工wet 晒, 先知原來落咁大雨...

824# 死老野  

Good morning sister 9, uncle
redjean 發表於 09年12月29日 09:33

大郎, 好~~

今日係2009年12月30日星期三, 大家早晨呀~~

過埋聽日2009年就會變左history喇... 2009年..唉....

2009年12月31日, 2009年最後一個工作日, 大家早晨~~

唔想2009年咁快走呀... 唔捨得佢呀....