標題: 333............>< [打印本頁]

作者: tryuser    時間: 08年7月26日 14:48     標題: 333............><

你係唔係買左拖車呀?.......搞到而家好驚你添><係咁抄人牌@@
作者: 333    時間: 08年7月26日 16:44

係丫... 買左拖車呀.... 我想買左好耐喇~~
作者: tryuser    時間: 08年7月26日 17:11

原帖由 333 於 08年7月26日 16:44 發表
係丫... 買左拖車呀.... 我想買左好耐喇~~   

嘩......唔好拖我d車呀........我d錢現家先開始多番咋><
作者: 333    時間: 08年7月26日 19:13

原帖由 tryuser 於 08年7月26日 17:11 發表

嘩......唔好拖我d車呀........我d錢現家先開始多番咋>

你d 車泊得咁好, 點抄到呀~~
如果抄到你D 車就發喇.. 架架都有7仟幾... 哈哈~~ 1 1

作者: tryuser    時間: 08年7月26日 20:05

原帖由 333 於 08年7月26日 19:13 發表

你d 車泊得咁好, 點抄到呀~~
如果抄到你D 車就發喇.. 架架都有7仟幾... 哈哈~~ 1 1  

唔好呀~~~我好傷架.......不過我都已經有1百萬....唔洗幾耐,就夠錢買拖車XD

仲有~~我用雪糕車幫8架車升值嘛XD
作者: 10哥    時間: 08年7月26日 23:55

將 d街泊滿晒車..........等佢入唔到黎先!
作者: ahfai    時間: 08年7月27日 00:45

人心徨徨~~
作者: 獵狗    時間: 08年7月27日 08:01

見到小弟比下面  當睇唔到-.-
作者: skirt    時間: 08年7月27日 09:01

多左d新街, 應該係你地自己開個account入黎比自己拍車喇
作者: tryuser    時間: 08年7月27日 09:15

原帖由 skirt 於 08年7月27日 09:01 發表
多左d新街, 應該係你地自己開個account入黎比自己拍車喇

.......下?邊個呀?
作者: tryuser    時間: 08年7月27日 18:52

傷呀...........333抄左我3架車呀><.........嗚~~~
作者: 333    時間: 08年7月27日 19:53

原帖由 tryuser 於 08年7月27日 18:52 發表
傷呀...........333抄左我3架車呀>

你咁失策比我抄到呀
作者: tryuser    時間: 08年7月27日 19:59

原帖由 333 於 08年7月27日 19:53 發表

你咁失策比我抄到呀

係因為本身條街有兩架車(其他人).....我自己又得13架車喎><...........點都夠霸哂一條街啦@@

遲早到我抄你牌XD
作者: KHChan    時間: 08年7月27日 20:52

如果佢有心搵人抄的話.......................

每15分鐘就可以抄一次

真係防不勝防架
作者: 333    時間: 08年7月27日 21:12

原帖由 tryuser 於 08年7月27日 19:59 發表

係因為本身條街有兩架車(其他人).....我自己又得13架車喎>

um.. 我都唔想o架.. 8 8
不過真係要抄下麻... 我要搵錢買其他車呀~~ 5 55

作者: KHChan    時間: 08年7月27日 21:24

原帖由 333 於 2008-7-27 21:12 發表

um.. 我都唔想o架.. 8 8
不過真係要抄下麻... 我要搵錢買其他車呀~~ 5 55  

咁你比心機搵其他人抄喇...........茶居自已友就唔好喇
作者: KHChan    時間: 08年7月27日 22:40

原帖由 admin 於 2008-7-27 22:07 發表

拖車需要時間:當您停泊拖車後,您必須等待3個小時,才可以移動到一個新車位。

3個小時呀..................都夠強喇
作者: tryuser    時間: 08年7月27日 22:57

原帖由 KHChan 於 08年7月27日 20:52 發表
如果佢有心搵人抄的話.......................

每15分鐘就可以抄一次

真係防不勝防架

15分鐘?......唔係3個鐘先可以抄一次咩?.........
作者: tryuser    時間: 08年7月27日 22:58

原帖由 admin 於 08年7月27日 22:07 發表

拖車需要時間:當您停泊拖車後,您必須等待3個小時,才可以移動到一個新車位。

哈........頭先睇唔到你既post~~~~↑我講左廢話添XD

作者: 10哥    時間: 08年7月27日 23:08

唔好抄我啦!!等我都買入拖車先抄啦
作者: 333    時間: 08年7月28日 00:34

拖車都好難搵到位抄人架....我想抄果d目標都泊晒全條街
作者: tryuser    時間: 08年7月28日 01:09     標題: 回復 22樓 的 333

你已經賺到笑啦><咁快已經30幾萬......
作者: 獵狗    時間: 08年7月28日 03:47

原帖由 333 於 08年7月28日 00:34 發表
拖車都好難搵到位抄人架....我想抄果d目標都泊晒全條街

9姐你好靚女呀~~~~~~~~~~~~放過小弟呀~~~~~~~~~~~~~~你會靚足一世
作者: 333    時間: 08年7月28日 06:18

原帖由 獵狗 於 08年7月28日 03:47 發表

9姐你好靚女呀~~~~~~~~~~~~放過小弟呀~~~~~~~~~~~~~~你會靚足一世

有d 係唔關我事o架.. 你同9哥講下喇... 5
作者: 獵狗    時間: 08年7月28日 07:38

原帖由 333 於 08年7月28日 06:18 發表

有d 係唔關我事o架.. 你同9哥講下喇... 5  

9哥英俊非凡~~~~波馬齊贏~~~~哈哈哈
作者: lamhau    時間: 08年7月28日 09:12

333真係炒得好勁,好似泊車判官咁
作者: 333    時間: 08年7月28日 10:42

原帖由 lamhau 於 08年7月28日 09:12 發表
333真係炒得好勁,好似泊車判官咁

你地幫下手喇.. 我想買車車... 5 5
作者: KHChan    時間: 08年7月28日 12:31

原帖由 333 於 2008-7-28 10:42 發表

你地幫下手喇.. 我想買車車... 5 5  

咁我得閒同你巡下街..............睇下邊條街多車抄囉!

作者: 死老野    時間: 08年7月28日 13:29

原帖由 KHChan 於 08年7月28日 12:31 發表

咁我得閒同你巡下街..............睇下邊條街多車抄囉!

上海街最多車可以抄~~~~~~6
作者: KHChan    時間: 08年7月28日 15:44

原帖由 死老野 於 2008-7-28 13:29 發表

上海街最多車可以抄~~~~~~6

唔係砵蘭街咩??
作者: 333    時間: 08年7月28日 17:11

原帖由 KHChan 於 08年7月28日 12:31 發表

好呀.. 唔該奇哥~
要左右兩邊都唔岩先可以一次抄兩架o架~ 4

作者: KHChan    時間: 08年7月28日 17:18

原帖由 333 於 2008-7-28 17:11 發表

好呀.. 唔該奇哥~
要左右兩邊都唔岩先可以一次抄兩架o架~ 4  

哎喲..........咁多限制架

咁睇黎都唔係太著數咋喎
作者: tryuser    時間: 08年7月29日 09:00

我想問下........邊條友既雪糕車,竟然泊係333街?..........咁益佢= =
作者: 死老野    時間: 08年7月29日 09:08

原帖由 tryuser 於 08年7月29日 09:00 發表
我想問下........邊條友既雪糕車,竟然泊係333街?..........咁益佢= =

細恩~~~~~~~傑B個HONEY~~~~~~6
作者: tryuser    時間: 08年7月29日 09:43

原帖由 死老野 於 08年7月29日 09:08 發表

細恩~~~~~~~傑B個HONEY~~~~~~6

都係唔識@@.........好少係論壇見到佢地><~~~~~~~只係知到333好賺hahahaXD
作者: 死老野    時間: 08年7月29日 09:48

原帖由 tryuser 於 08年7月29日 09:43 發表

都係唔識@@.........好少係論壇見到佢地>

我係論壇都好小見佢~~~~~係街就多時都見到佢~~~~~~6
作者: 333    時間: 08年7月29日 10:02

原帖由 tryuser 於 08年7月29日 09:43 發表

都係唔識@@.........好少係論壇見到佢地>

哈哈... 我d fd 個個都對我好好~ 知我要搵錢, 就個個都爭住幫我... 大叔係其中之一喇~~ 4
作者: redjean    時間: 08年7月29日 11:42

原帖由 333 於 08年7月29日 10:02 發表

哈哈... 我d fd 個個都對我好好~ 知我要搵錢, 就個個都爭住幫我... 大叔係其中之一喇~~ 4  

9妹,我個PARKING成日都吉喎,得閒入黎
作者: JOE~~~    時間: 08年7月29日 11:44

7月29日 10點29分 JAW 's car was ticketed by 333 @ $7,020
<3
7月29日 10點29分 JAW 's car was ticketed by 333 @ $7,020

有拖車真係好著數
作者: 死老野    時間: 08年7月29日 11:56

原帖由 redjean 於 08年7月29日 11:42 發表

9妹,我個PARKING成日都吉喎,得閒入黎

我都好吉喎
作者: redjean    時間: 08年7月29日 11:59

原帖由 死老野 於 08年7月29日 11:56 發表

我都好吉喎

5 5 5 等我入黎拮一拮你先
作者: 333    時間: 08年7月29日 14:55

原帖由 JOE~~~ 於 08年7月29日 11:44 發表

有拖車真係好著數

咁都要d 朋友俾面, 擺d 車叫我去抄... 0 0

作者: lamhau    時間: 08年7月29日 20:29

原帖由 333 於 08年7月29日 14:55 發表

咁都要d 朋友俾面, 擺d 車叫我去抄... 0 0  

好曬添!
而家個個都想要學你買拖車
作者: 10哥    時間: 08年7月29日 20:47

7月29日 20點36分 KK20062006999 's car was ticketed by 333 @ $4,680
<3
7月29日 20點31分 死老野 's car was ticketed by 10哥 @ $3,872
7月29日 20點24分 SmallYan 's car was ticketed by 333 @ $7,020
<3
7月29日 20點24分 SmallYan 's car was ticketed by 333 @ $7,020

好驚呀!9妹循街喇!!
作者: 死老野    時間: 08年7月29日 21:07

原帖由 10哥 於 08年7月29日 20:47 發表

好驚呀!9妹循街喇!!

又比你抄~~~~~~
作者: 333    時間: 08年7月29日 21:16

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:07 發表

又比你抄~~~~~~

無呀, 你呢兩日都無俾我抄.... 3 3
作者: 死老野    時間: 08年7月29日 21:20

原帖由 333 於 08年7月29日 21:16 發表

無呀, 你呢兩日都無俾我抄.... 3 3  

7月29日 20點31分 死老野 's car was ticketed by 10哥 @ $3,872

係十哥

作者: 333    時間: 08年7月29日 21:31

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:20 發表

係十哥

係囉.. 係十哥之麻... 5 5

唔好擺我出黎咁揚... 所以我delete 左.. 1 1

作者: 333    時間: 08年7月29日 21:32

原帖由 lamhau 於 08年7月29日 20:29 發表

好曬添!
而家個個都想要學你買拖車

hee hee~ 9 9

到時多人有拖車就慘喇.. 好易俾人抄牌... 5

作者: tryuser    時間: 08年7月29日 21:37

原帖由 333 於 08年7月29日 21:32 發表

hee hee~ 9 9

到時多人有拖車就慘喇.. 好易俾人抄牌... 5  

唉...有d後悔當初儲錢冇買拖車...買左雪糕車><.......個時以為,一次只可以拖一架車~~~~現家先知,蝕左呀!
作者: 10哥    時間: 08年7月29日 22:43

原帖由 死老野 於 08年7月29日 21:20 發表

係十哥

首先如我唔抄你牌,你走左就我比錢你!第二比9妹拖你,你都要比錢,所以~~~我係焗住抄你~~~唉...我唔想架

作者: KHChan    時間: 08年7月30日 00:09

原帖由 10哥 於 2008-7-29 22:43 發表

首先如我唔抄你牌,你走左就我比錢你!第二比9妹拖你,你都要比錢,所以~~~我係焗住抄你~~~唉...我唔想架

點解呀??佢果架唔係普通車咩?
作者: 10哥    時間: 08年7月30日 00:37

唔咁架咩
作者: 333    時間: 08年7月30日 07:59

我要加油.. 下一個目標係啤牌車... 6 6
我估計下星期之前會買到.. kakakaka~~ 6  6
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中兩次就可以又買其他車... (發下夢先)... 6 6

作者: 死老野    時間: 08年7月30日 08:58

原帖由 333 於 08年7月30日 07:59 發表
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中兩次就可以又買其他車... (發下夢先)... monk ...

咁我會努力泊係妳個條街ga啦~~~~~6
作者: 死老野    時間: 08年7月30日 09:00

原帖由 10哥 於 08年7月29日 22:43 發表

咁你要抄我多D啦~~~~我想攞一個章(比人抄多過五十萬就有ga啦)~~~~~~thanks十哥5
作者: 333    時間: 08年7月30日 09:06

原帖由 死老野 於 08年7月30日 08:58 發表

咁我會努力泊係妳個條街ga啦~~~~~6

好呀~~
5 5

作者: 333    時間: 08年7月30日 10:23

原帖由 333 於 08年7月30日 07:59 發表
到時可以賭下錢, 一下唔覺意... 32倍呀... 中多幾次就可以又買其他車... (發下夢先)... monk ...

作者: 333    時間: 08年7月30日 10:24

嘩哈哈~~ 已經買左啤牌車啦~~~

可以賭..賭... kakaa 0 0

作者: tryuser    時間: 08年7月30日 10:35     標題: 回復 60樓 的 333

你真係買啤牌車架?= =''果然愛賭><
作者: 死老野    時間: 08年7月30日 10:47

原帖由 333 於 08年7月30日 10:24 發表
嘩哈哈~~ 已經買左啤牌車啦~~~

可以賭..賭... kakaa 0 0  

等我又買先~~~~0
作者: 死老野    時間: 08年7月30日 10:49

原帖由 死老野 於 08年7月30日 10:47 發表

等我又買先~~~~0

您還未達到目標階級呢!~~~~咁要幾高階級筅買得呀?
作者: 333    時間: 08年7月30日 10:58

原帖由 死老野 於 08年7月30日 10:49 發表

您還未達到目標階級呢!~~~~咁要幾高階級筅買得呀?

要900,000 就ok 喇 ~

我泊去你條街俾你抄, 你抄時就賭, win 左可以再睹, 好似最多睹3次, win 晒就拎錢 -
如果抄我時係 9蚊, 你賭 win 2x 就收6蚊, 再賭 win 3x 就收 18蚊, 再賭 win 32x 就收 576蚊, but 一輸就無錢收. 都抵丫... 博下丫麻.. 我依家就泊去你度~~ 0 0

作者: 333    時間: 08年7月30日 11:04

哈哈.. 泊左喇...

我都賭左, 連win 5鋪.. 原本移車時我應該收 74蚊, 我double 5次之後, 依家收1,184 哈哈~~ 0 0 0

早知等4680 先賭, 咁我就收...149,760... 咁就發喇~~~ 好過等抄人牌.. kakaka~  9 9 9

作者: 死老野    時間: 08年7月30日 11:04

原帖由 333 於 08年7月30日 10:58 發表

要900,000 就ok 喇 ~

我泊去你條街俾你抄, 你抄時就賭, win 左可以再睹, 好似最多睹3次, win 晒就拎錢 -
如果抄我時係 9蚊, 你賭 win 2x 就收6蚊, 再賭 win 3x 就收 18蚊, 再賭 win 32x 就收 576蚊,  ...

係買唔到喎~~~~唔明
作者: 333    時間: 08年7月30日 11:06

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:04 發表

係買唔到喎~~~~唔明

要夠錢先買到 o架... 2
作者: 死老野    時間: 08年7月30日 11:07

原帖由 333 於 08年7月30日 11:06 發表

要夠錢先買到 o架... 2  

歡迎您到泊車王特別車買賣店。按一下汽車閱讀說明。
警告:買車需要本錢。當您購買新車,金額是拆除從您目前的資產,您的階級有可能下降。您可以出售購買的車回店,但您得到的就只是一半的價格,所以請您購買前三思。

$900,000

您還未達到目標階級呢!啤牌車

我有成一百萬喎
作者: 死老野    時間: 08年7月30日 11:08

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:07 發表

歡迎您到泊車王特別車買賣店。按一下汽車閱讀說明。
警告:買車需要本錢。當您購買新車,金額是拆除從您目前的資產,您的階級有可能下降。您可以出售購買的車回店,但您得到的就只是一半的價格,所以請您購買前三思。

$900 ...

死老野 [3] [13] [54] $1,019,420 Level 10
作者: 死老野    時間: 08年7月30日 11:09

原帖由 333 於 08年7月30日 11:04 發表
哈哈.. 泊左喇...

我都賭左, 連win 5鋪.. 原本移車時我應該收 74蚊, 我double 5次之後, 依家收1,184 哈哈~~ 0 0 0

早知等4680 先賭, 咁我就收...149,760... 咁就發喇~~~ 好過等抄人 ...

買唔到車~~~~~~冇得賭
作者: 333    時間: 08年7月30日 11:14

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:08 發表

死老野 [3] [13] [54] $1,019,420 Level 10

噢.. 係喎, 唔記得要夠level 先得.  第一次買車先要你有晒所有車, 先可以買... 咁你等我架啤牌車到 limit 時下賭下, 可能一次攪掂~ 0
作者: 死老野    時間: 08年7月30日 11:16

原帖由 333 於 08年7月30日 11:14 發表

噢.. 係喎, 唔記得要夠level 先得.  第一次買車先要你有晒所有車, 先可以買... 咁你等我架啤牌車到 limit 時下賭下, 可能一次攪掂~ 0  

明白~~~~5
作者: 10哥    時間: 08年7月30日 11:19

原帖由 333 於 08年7月30日 11:04 發表
哈哈.. 泊左喇...

早知等4680 先賭, 咁我就收...149,760... 咁就發喇~~~ 好過等抄人 ...

4680時賭咪 多數輸囉

作者: KHChan    時間: 08年7月30日 11:24

原帖由 10哥 於 2008-7-30 00:37 發表
唔咁架咩

叫你細個時讀多d書架喇
作者: 333    時間: 08年7月30日 11:47

原帖由 10哥 於 08年7月30日 11:19 發表

4680時賭咪 多數輸囉

點會輸呀, 最多無錢收, 唔會扣你錢o架麻, 有 so 呀~~ 6
作者: 333    時間: 08年7月31日 06:05

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:16 發表

明白~~~~5

哈哈.. 你賭輸左呀? 1 1

7月30日 21點21分 333 's car was ticketed by 死老野 @ $0
作者: 死老野    時間: 08年7月31日 09:06

原帖由 333 於 08年7月31日 06:05 發表

7月30日 21點21分 333 's car was ticketed by 死老野 @ $0

咪係~~~~過佢幾關都唔得~~~~~0
作者: KHChan    時間: 08年8月1日 01:23

原帖由 333 於 2008-7-31 06:05 發表

哈哈~~~~~~9妹
我又要賭!!!
作者: 333    時間: 08年8月1日 06:36

原帖由 KHChan 於 08年8月1日 01:23 發表

哈哈~~~~~~9妹
我又要賭!!!

你條街都泊滿車, 點俾你賭呀? 1 1
作者: 死老野    時間: 08年8月1日 09:26

原帖由 333 於 08年8月1日 06:36 發表

你條街都泊滿車, 點俾你賭呀? 1 1  

咪就係~~~哥哥仔~~~4
作者: 333    時間: 08年8月1日 09:35

我今朝泊完啤牌車...

4680 賭一賭變左 9360
9360 再賭一賭變左 18720
18720 再賭一賭變左 37440
37440 再賭一賭變左 74800
74800 再賭一賭變左 0 2 2 2

輸左呀... 3 3

作者: 死老野    時間: 08年8月1日 09:36

原帖由 333 於 08年8月1日 09:35 發表
我今朝泊完啤牌車...

37440 再賭一賭變左 0 2 2 2

輸左呀... 3 3  ...

哈~~~~有人陪我了~~~~~0
作者: skirt    時間: 08年8月1日 11:34

原帖由 333 於 08年8月1日 09:35 發表
我今朝泊完啤牌車...

37440 再賭一賭變左 0 2 2 2

輸左呀... 3 3  ...

37440仲唔收手仲賭..真貪心
作者: 333    時間: 08年8月1日 12:06

原帖由 skirt 於 08年8月1日 11:34 發表

37440仲唔收手仲賭..真貪心

丫.. 唔係丫.. 我一共win 左4次先岩.. 係last 果次輸左... 即係玩到74880, 我賭last 鋪.. 輸左... 4
作者: ahfai    時間: 08年8月1日 12:19

做底d高分人,泊多d車去佢地到,扣佢20%都好....
作者: 死老野    時間: 08年8月1日 12:22

原帖由 ahfai 於 08年8月1日 12:19 發表

你高分同多錢過我喎~~~~~~~~造底你先6
作者: 333    時間: 08年8月1日 12:27

你做乜泊車去我度呀? 我又唔係高分人 7

我得
333 $511,622 Level 8

咁少, 你都要泊我...  0 0

作者: 死老野    時間: 08年8月1日 12:39

原帖由 333 於 08年8月1日 12:27 發表

你做乜泊車去我度呀? 我又唔係高分人 7

我得
333 $511,622 Level 8

咁少, 你都要客我...  0 0  

佢都泊左兩部車係我條街~~~~~~幾時會轉no parking呢~~~~~0
作者: tryuser    時間: 08年8月1日 21:18

多謝你XD...送錢俾我洗呀^^
作者: KHChan    時間: 08年8月3日 12:11

今朝又比333抄左鑊~~~~~~~~~~~~~~

快d泊架啤牌車黎賭下7
作者: 333    時間: 08年8月4日 09:33

原帖由 KHChan 於 08年8月3日 12:11 發表
今朝又比333抄左鑊~~~~~~~~~~~~~~

快d泊架啤牌車黎賭下7

我有抄你牌咩?!! oh..
我呢兩日, 次次泊親啤牌車都收74,880.. hee hee.. 正呀~~  

作者: 咖啡店之歌    時間: 14年10月8日 11:09     標題: 香港逾500架航班受台风海鸥逼近影响(图)-台风-香港-航班

香港逾500架航班受台风海鸥逼近影响(图)|台风|香港|航班

香港天文台9月15日晚10时30分悬挂8号东南烈风或暴风信号。来源:香港《文汇报》
  中新网9月16日电据香港《文汇报》报道,受台风“海鸥”影响,香港天气持续变坏,天文台更于昨晚(15日)10时30分悬挂8号东南烈风或暴风信号。由于台风关系,截至午夜前,香港全日至少有51班机取消,以及480多班机延误。而香港航空今日4班航班将延迟起飞或取消,其中来往香港至河内的HX528及HX529班机取消;来往香港至海口的HX107及HX108班机则延至晚上起飞。
  香港天气持续转坏,昨日不时狂风骤雨。市民虽然带备雨具外出,但仍然敌不过大雨和强风,被吹得东歪西倒。天文台表示,台风“海鸥”昨晚集结在香港以南约370公里,预料向西北偏西移动,时速约30公里,大致移向广东西部至海南岛一带。天文台预计,今日仍有狂风骤雨,随后一两日渐转大致天晴。
相关的主题文章:

台湾老农揭地沟油丑闻-绕过县环保局向警方报案 -台湾

黄啸:谢霆锋王菲复合,每一次相遇都是久别重逢

香港本年拨1700万港元培育年轻运动员-香港体育发展

歡迎光臨 2B級 (http://hkiib.com/) Powered by Discuz! 7.2