標題: 安田紀念賽 [打印本頁]

作者: ahfai    時間: 09年6月5日 23:33     標題: 安田紀念賽

括弧編號馬匹編號綵衣馬名代表國家檔位練馬師負磅騎師國際評分馬齡性別配備
11鈴鹿長堤(日)日本01橋田滿128後藤浩輝1105
22笑臉傑克(日)日本02小檜山悟128岩田康誠1134
33伏特加(日)日本03角居勝彥124武豊1205
44珠寶玉石(美)日本04松元茂樹128安藤勝己1084
55北海金輝(日)日本05柴田政人128石橋脩1044
18勝眼光(紐)香港18蔡約翰128柏寶1175
66天空深處(日)日本06昆貢128四位洋文1214
77音樂會(愛)日本07白井壽昭128和田龍二1055
16好利威(紐)香港16蔡約翰128韋達1157B1
88絕頂良駒(日)日本08宗像義忠128田中勝春1075
17桂冠戰士(日)日本17昆貢128藤田伸二1155
99結伴行(日)日本09音無秀孝128橫山典弘1198
1010玉藻支援(日)日本10藤岡健一128津村明秀1116
1111金剛力王(愛)日本11山內研二128戶崎圭太1087
1212東商勇者(日)日本12池添兼雄128內田博幸1107
1313超級黃蜂(日)日本13矢作芳人128藤岡佑介1186
1414丸河鳳凰(日)日本14松永昌博128福永祐一1085
15留座(日)日本15栗田博憲128三浦皇成1066

香港有兩隻代表.....勝眼光岩岩win完, 唔知大唔大機會呢...
作者: 獵狗    時間: 09年6月6日 01:08

伏特加(日) 日本 03 角居勝彥 124 武豊 120 5 雌
我買呢隻
作者: redjean    時間: 09年6月6日 10:33     標題: 回復 1樓 ahfai 的帖子

香港代表應該唔夠跑
作者: 死老野    時間: 09年6月6日 13:36

原帖由 redjean 於 09年6月6日 10:33 發表
香港代表應該唔夠跑

天空深處(日) 我買/投注佢
作者: redjean    時間: 09年6月7日 21:47     標題: 回復 4樓 死老野 的帖子

果然係死Q
作者: 死老野    時間: 09年6月8日 09:12

原帖由 redjean 於 09年6月7日 21:47 發表
果然係死Q

真係得幾草野ga死Q
作者: redjean    時間: 09年6月8日 09:44     標題: 回復 6樓 死老野 的帖子

買又死唔買又死
作者: 死老野    時間: 09年6月8日 09:46

原帖由 redjean 於 09年6月8日 09:44 發表
買又死唔買又死

買左過關~~~~過唔到~~~~蕉左
作者: redjean    時間: 09年6月8日 09:50     標題: 回復 8樓 死老野 的帖子

下次唔過關,買大D

歡迎光臨 2B級 (http://hkiib.com/) Powered by Discuz! 7.2