告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
報到~~

早晨~~~~

各位早晨呀~~
茶居早晨~~

原帖由 一郎~~~ 於 07年11月16日 23:36 發表
我訓啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~886

我都差唔多.. 好攰呀~

原帖由 一郎~~~ 於 07年11月16日 23:27 發表

搞d咩黎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

um... 點講好呢..
我多左個親戚.. 岩岩諗到~~
哈哈~

我訓啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~886

原帖由 333 於 07年11月16日 23:00 發表
大家好.. 我回歸呀...
今日好開心... 哈哈~   

搞d咩黎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

大家好.. 我回歸呀...
今日好開心... 哈哈~

hi~~~~大家好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 10哥 於 07年11月16日 11:55 發表
各位早晨呀

今日呢度好熱.........................鬧

各位早晨呀

原帖由 333 於 07年11月16日 11:12 發表

早晨呀.. 靚鴨女~
你隻青蛙仔跑得好快呀.. 今朝兩次racing 佢都拎第一... 累我輸左...   

抄佢落慢車會小遊戲到比我地玩呀@@

原帖由 小鴨仔 於 07年11月16日 10:07 發表
各位早晨ar~~

早晨呀.. 靚鴨女~
你隻青蛙仔跑得好快呀.. 今朝兩次racing 佢都拎第一... 累我輸左...

原帖由 魔女 於 07年11月16日 09:56 發表
Good Morning Tea House  

早晨呀.. 魔女~~

各位早晨ar~~

Good Morning Tea House
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

屎奇野早晨~

原帖由 死老野 於 07年11月16日 09:31 發表

我睇妳打字就知妳冇事~~~~~咁我咪仲叻(kidding)

又係喎 ~~~ 原來你就係 死 老野 大夫

原帖由 屎屎 於 07年11月16日 09:28 發表

係呢~~~ 琴日睇完中醫, 返咗屋企瞓覺 ... 勁好瞓 ..
阿大夫好叻呀 ~~~ 打一打脈就知我有傷風感冒 ...   

我睇妳打字就知妳冇事~~~~~咁我咪仲叻(kidding)

原帖由 死老野 於 07年11月16日 09:22 發表
妳今日唔眼瞓喎~~~~~  

係呢~~~ 琴日睇完中醫, 返咗屋企瞓覺 ... 勁好瞓 ..
阿大夫好叻呀 ~~~ 打一打脈就知我有傷風感冒 ...