告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 mac 於 7月11日 00:35 發表

如果~成日只係~"咩"老爺機~~唔轉用下分體機~
個日咪得個"興"字囉~~~大傷元氣~~~~~好難cover返架~~~

係呀~~豬到仆哂......波經當毛巾都索唔掂d汗

原帖由 redjean 於 7月11日 00:30 發表

9哥果日真係同我講涼d跟你去行山~~~~   

嘩~~~大郎~~你唔好信埋 d咁野~~呀~~
9哥講涼d去行山~~同~發現大腳怪一樣~~~~可能都係一個騙局黎架~~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月11日 00:34 發表

講呀嘛.....你唔好俾佢呃.......賭術同騙術佢掂哂

哈 ... 笑死我  ~~  

原帖由 一郎~~~ 於 7月11日 00:29 發表

大冷=分體機
大熱=老爺機
咩得多傷氣力

如果~成日只係~"咩"老爺機~~唔轉用下分體機~
個日咪得個"興"字囉~~~大傷元氣~~~~~好難cover返架~~~

原帖由 redjean 於 7月11日 00:33 發表

really幻覺?????????????   

9 哥有特異功能 ... 佢能夠令你產生幻覺 ~~~  

講呀嘛.....你唔好俾佢呃.......賭術同騙術佢掂哂

原帖由 屎屎 於 7月11日 00:31 發表

幻覺黎架 ~~~   

really幻覺?????????????  
想得到,就得到

原帖由 屎屎 於 7月11日 00:26 發表

咁你都諗到 .... 好嘢 ..   

ok既....個腦呢一刻有d創作空間

幻覺黎架 ~~~   

原帖由 一郎~~~ 於 7月11日 00:22 發表

唔卜都知...........

想得到,就得到

原帖由 mac 於 7月11日 00:26 發表

如果撞到 d~~大冷~~~又有機會既~~咪唔使"咩"咁多匹~~~~~一匹都夠使夠用架喇~~~
大熱囉喎~~~唔使講都要~~串多幾匹~~先得~囉~

大冷=分體機
大熱=老爺機
咩得多傷氣力

原帖由 一郎~~~ 於 7月11日 00:12 發表

睇下果場出幾多部....跑夜冷可能會少幾匹冷氣
將佢用跑馬黎想像下上面句野

咁你都諗到 .... 好嘢 ..  

原帖由 一郎~~~ 於 7月11日 00:12 發表

如果撞到 d~~大冷~~~又有機會既~~咪唔使"咩"咁多匹~~~~~一匹都夠使夠用架喇~~~
大熱囉喎~~~唔使講都要~~串多幾匹~~先得~囉~

原帖由 redjean 於 7月11日 00:20 發表

細佬,未卜先知喎   

唔卜都知...........

原帖由 一郎~~~ 於 7月10日 23:49 發表

以下係未來將會發生既對話

一郎~~~:
9哥~~一齊行山啦
9哥:
唔去啦咁銀熱
一郎~~~:
天氣好9涼woo
9哥:
但好銀辛苦woo
一郎~~~:
咁算x數啦

細佬,未卜先知喎   
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 7月11日 00:13 發表

Uncle,三萬蚊,請食飯     

Agree

原帖由 devilsmile 於 7月11日 00:02 發表
uncle got the daily prize..........  

Uncle,三萬蚊,請食飯   
想得到,就得到

原帖由 屎屎 於 7月11日 00:08 發表

部冷氣要幾多匹呀 咁... ???   

原帖由 mac 於 7月10日 23:46 發表

一定掂喇~~咁~~~~~"咩"埋部冷氣~~~~~tim~~~~

部冷氣要幾多匹呀 咁... ???  

原帖由 333 於 7月10日 23:48 發表
各位早抖啦~~
bye & nite   

bye~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~