告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
我都要去街街 lu ~~~ 今晚見啦 .. ~~

我都返工喇.....拜拜甘多位

原帖由 雅子 於 07年9月26日 15:19 發表
我要做賓賓啦,一陣見

BYE~~~~~

回復 879樓 的 死老野

我要做賓賓啦,一陣見

原帖由 屎屎 於 07年9月26日 15:08 發表

咁9 哥仲要課餘進修 .. 佢一到假期就會去果 d 社區中心 (即係喺市區果 d 雀會),果度進修... 一入去就成日 ... 幾勁 ~~~

嘩~~~~~真係好好好好有上進心~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年9月26日 15:11 發表

咁都要你得閒先得麻~~
你幾時得閒就搵我地啦~~   

收到

咁9 哥仲要課餘進修 .. 佢一到假期就會去果 d 社區中心 (即係喺市區果 d 雀會),果度進修... 一入去就成日 ... 幾勁 ~~~

麻雀大學

原帖由 雅子 於 07年9月26日 15:04 發表

下次有function記得預埋我就得啦

咁都要你得閒先得麻~~
你幾時得閒就搵我地啦~~

9哥幾有上進心

原帖由 333 於 07年9月26日 15:03 發表

係都好丫.. 有得供.. 9哥係俾緊錢留排位費, 錢要繼續俾, 讀就無得讀, 點畢業呀~~~    

原帖由 正版冰火 於 07年9月26日 14:58 發表
中秋先有2個畢業,拎2仟幾萬獎學金

d 獎學金都幾金 ... 係成個香港d人供出嚟架 ~~~

原帖由 雅子 於 07年9月26日 14:54 發表

我淋嚟間大學無得畢業o架,我讀咗20幾年都未畢業   

哈 ~~~ 你唔夠 9 哥勤力囉 .. 9 哥修好多科 ..唔只馬呢一科架... 大包圍架嘛 ..  

原帖由 死老野 於 07年9月26日 14:59 發表

但係我係供緊個位喎~~~~~~

係都好丫.. 有得供.. 9哥係俾緊錢留排位費, 錢要繼續俾, 讀就無得讀, 點畢業呀~~~   

原帖由 正版冰火 於 07年9月26日 14:58 發表

但係我係供緊個位喎~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月26日 14:54 發表

定係第五場呀 ~~~ 哈 ~~~   

妳點知ga~~~~~~

原帖由 雅子 於 07年9月26日 14:54 發表

我淋嚟間大學無得畢業o架,我讀咗20幾年都未畢業   

原帖由 死老野 於 07年9月26日 14:52 發表

妳起身就msn我啦~~~~~

哦~~~ 知道 ~~~

原帖由 雅子 於 07年9月26日 14:51 發表

而家上緊第5堂呀~~~~~~~~~~~~哈哈

定係第五場呀 ~~~ 哈 ~~~

原帖由 333 於 07年9月26日 14:52 發表

冰火兄, 今日返幾點呀?!   
返1700放0130

原帖由 屎屎 於 07年9月26日 14:50 發表

哈 ~~~ 遲 d 仲會喺馬會畢業,成為馬會一級榮譽石屎 (碩士) ~~~  

博士呀~~~~~~~~