告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
睇黎你地愈來愈了解佢了~~   
哈哈.. 不過你地咁樣唔得o架.. 係咁易都要鼓勵下佢o架麻~~   

原帖由 mac 於 7月10日 23:35 發表
嘩~~啱啱見到~~~好得人驚啫~~~~

http://www.toyskingdom.com.hk/fo ... 20070707_6d185d21f9 ...

超on9............................

原帖由 mac 於 7月10日 23:32 發表

帶埋盒麻雀~~~~~行~~~~~~

食麻雀,飲啤牌,馬報卷埋當行山杖.......波經當毛巾....

嘩~~啱啱見到~~~好得人驚啫~~~~

原帖由 KHChan 於 7月10日 23:28 發表

都唔洗既.............5度以下都應該得架喇

去5度就會....

原帖由 屎屎 於 7月10日 23:25 發表

IMPOSSIBLE ...

佢係咪話等香港落雪果時先同一郎去行山呀 ??   

帶埋盒麻雀~~~~~行~~~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月10日 23:28 發表

呀屎 .......................................

一郎 ..  

原帖由 KHChan 於 7月10日 23:28 發表

奇哥 ~~
哈 ~~~ 即係有呢一日都幾難 ...  

原帖由 屎屎 於 7月10日 23:24 發表
大家好 ... 我又返到 lu ~~~   

呀屎 .......................................

原帖由 屎屎 於 7月10日 23:25 發表

原帖由 333 於 7月10日 23:21 發表

你有無溫書, 9哥話等涼d 同你去行山... 聽住先...   

冇溫呀.....行山......佢會行咩@@........我有冇睇錯

原帖由 333 於 7月10日 23:21 發表

大家好 ... 我又返到 lu ~~~  

原帖由 一郎~~~ 於 7月10日 23:20 發表

返早~~~~

原帖由 333 於 7月10日 23:18 發表

一郎, 星期六返乜呀?!   

返早~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月10日 23:16 發表

9妹~~~~~ ~~~~~~~~~~~

一郎, 星期六返乜呀?!  

原帖由 333 於 7月10日 23:07 發表
前前後後脚喎~~

大佬mac~
一郎~
十哥~

9妹~~~~~ ~~~~~~~~~~~