告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 mac 於 07年9月26日 01:29 發表

咁~~你都係~~一時係XXXXX~~~~一時係XXXX~~~~一時又係XXX~~~~~~喇~~~~仲有個係X XXXXX~~tim~~~~

係架,一時我仲係周遠輝,一時我又變返做周軟揮...,睇心情喇...

原帖由 ahfai 於 07年9月25日 23:47 發表

有一個問題...出現了...一時時係..好朋友茶居...一時時..係老朋友茶居wor...唔同老闆?

咁~~你都係~~一時係XXXXX~~~~一時係XXXX~~~~一時又係XXX~~~~~~喇~~~~仲有個係X XXXXX~~tim~~~~

標題: 每日抽獎恭喜您

你在 2007-09-25 參加了每日抽獎活動!
結果抽中的幸運兒是您, 獎金有 $150,000!

原帖由 ahfai 於 07年9月25日 23:47 發表

有一個問題...出現了...一時時係..好朋友茶居...一時時..係老朋友茶居wor...唔同老闆?

總之有老闆咪得囉

原帖由 333 於 07年9月25日 15:39 發表

哈哈...
好快又要開茶居既第八分店啦...大家努力呀~~~   

有一個問題...出現了...一時時係..朋友茶居...一時時..係朋友茶居wor...唔同老闆?

條ram ...notebook 係唔同desktop 呀...
壞左果條係 notebook ddr2 533 512mb........
依家仲有512係內置的...
想買返條512 or 1g...533 or 667....如果有677 1g用到的話!

原帖由 ahfai 於 07年9月25日 22:41 發表
慘啦..........我notebook條512壞左....依家得返512.....=.=

加條1個G

原帖由 ahfai 於 07年9月25日 22:41 發表
慘啦..........我notebook條512壞左....依家得返512.....=.=

嘩~~~~~~~~咁咪好好快~~~~~~~~勁呀~~~~~

原帖由 KHChan 於 07年9月25日 22:55 發表

我有幾條512 SD Ram~~~~~o岩唔o岩用

但notebook ram好似唔同個喎~~~~~

原帖由 ahfai 於 2007-9-25 22:41 發表

我有幾條512 SD Ram~~~~~o岩唔o岩用

我都要開工呀~~~~`

返工喇各位
你地中秋節玩得快樂呀

走人la各位
中秋節快樂ar

夠鐘.........快閃9妹...

原帖由 小鴨仔 於 07年9月25日 15:58 發表

差唔多放工la
差果幾分鐘

好緊張 ar ~~~~~

原帖由 小鴨仔 於 07年9月25日 15:58 發表

差唔多放工la
差果幾分鐘
我就返工......555555

仲有半個杯麵時間............

原帖由 正版冰火 於 07年9月25日 15:57 發表
人響工司,個心放左工

差唔多放工la
差果幾分鐘

原帖由 正版冰火 於 07年9月25日 15:57 發表
人響工司,個心放左工

你唔係咩?