告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 屎屎 於 7月1日 19:31 發表
大家好 ... 我而家係屋企開住冷氣, 打緊邊爐 ~~ @.@   

咁正呀... 哈~  

原帖由 333 於 7月1日 19:33 發表

咁正呀... 哈~   

係呀 ~~ 屎媽話費事煮喎 .. 而家咪同daddy, ying豬 .. 自己"恰"自己果份 ~~~

原帖由 屎屎 於 7月1日 19:35 發表

係呀 ~~ 屎媽話費事煮喎 .. 而家咪同daddy, ying豬 .. 自己"恰"自己果份 ~~~   

食多d呀.. 

原帖由 333 於 7月1日 19:45 發表

食多d呀..   

好飽 lu ~~~ 烏冬 + d 湯 好好味 ...
仲有紅酒飲 ... wahahah ..  

原帖由 屎屎 於 7月1日 19:47 發表

好飽 lu ~~~ 烏冬 + d 湯 好好味 ...
仲同 daddy 飲紅酒 ... wahahah ..   

咁好.. 有酒飲... 

阿屎.. SonyEricsson w660i 好正呀.. 原來岩岩先出... 激死呀...   

原帖由 333 於 7月1日 19:50 發表
阿屎.. SonyEricsson w660i 好正呀.. 原來岩岩先出... 激死呀...    

係啦 .. 如果早 d 知,就好 lu ..
我本來都唔係想買摺機o既 .. 不過算啦 ... 而家都ok ..
你不如都換啦... 哈 ..   

原帖由 333 於 7月1日 19:49 發表

咁好.. 有酒飲...   

我仲未食飯   
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 7月1日 19:54 發表

我仲未食飯     

大郎 .... 八點啦喎... 你唔食 ?  

原帖由 333 於 7月1日 19:50 發表

乜660好正咩??
做乜你咁既樣架...

原帖由 UN少 於 7月1日 19:56 發表

乜660好正咩??
做乜你咁既樣架...  

UN 少好 ... 雖然我未見過你... 不過都要 HI HI 你先 ~~  

原帖由 屎屎 於 7月1日 19:58 發表

UN 少好 ... 雖然我未見過你... 不過都要 HI HI 你先 ~~   

你好呀~~希望遲d我地有得見下面啦~~

原帖由 屎屎 於 7月1日 19:54 發表

係啦 .. 如果早 d 知,就好 lu ..
我本來都唔係想買摺機o既 .. 不過算啦 ... 而家都ok ..
你不如都換啦... 哈 ..   

係喇.. 如果早d知就買呢部啦,仲平d~
我想o架.. 不過好似咁快又換機...   

原帖由 UN少 於 7月1日 20:00 發表

你黎食海鮮囉 ...

原帖由 UN少 於 7月1日 19:56 發表

乜660好正咩??
做乜你咁既樣架...  

係丫.. 好靚o架~~ 

原帖由 333 於 7月1日 20:03 發表

係喇.. 如果早d知就買呢部啦,仲平d~
我想o架.. 不過好似咁快又換機...    

trade 返出去囉 .. 趁早喎要 ..

原帖由 UN少 於 7月1日 20:00 發表

你係香港傑斯喎,阿屎都好想見下你啦~~
係喎,今年傑斯太太都黎喎,你地又可是見面啦~~   

原帖由 333 於 7月1日 20:05 發表

你係香港傑斯喎,阿屎都好想見下你啦~~
係喎,今年傑斯太太都黎喎,你地又可是見面啦~~    

你地兩公婆終於可以見面 ..  

原帖由 屎屎 於 7月1日 20:05 發表

trade 返出去囉 .. 趁早喎要 ..  

唔得啦.. 我部野俾我跌到崩晒.. 
不過等百x匯有番紅色,我去問下trade幾錢都好~~ 

原帖由 屎屎 於 7月1日 20:06 發表

你地兩公婆終於可以見面 ..   

佢地唔係兩公婆呀~~
一個係香港傑斯,一個係英國傑斯太太...