告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 KHChan 於 7月14日 23:20 發表

真黑仔..................

真黑西...

原帖由 333 於 7月14日 23:21 發表
大家好~
我代表左大家sent 左個msg 恭喜某人, 因為某人岩岩生左個 8 磅既BB.   

GOOD    H餐 - 豬腳薑醋天使面  

大家好~
我代表左大家sent 左個msg 恭喜某人, 因為某人岩岩生左個 8 磅既BB.   

正~~~

有豬腳薑醋~炒一丁食囉~~~~~~~

大家好~

唔該 9 妹 ...

原帖由 mac 於 7月14日 23:46 發表

正~~~

有豬腳薑醋~炒一丁食囉~~~~~~~

有豬腳薑醋 ... 撈白飯都ok 喎 .. 我至愛 ~~  ...

原帖由 屎屎 於 7月14日 23:53 發表

有豬腳薑醋 ... 撈白飯都ok 喎 .. 我至愛 ~~  ...  

個度冇~~白飯個~ 喎~~~一係問下有冇~~白飯魚~~~豬腳薑醋白飯魚

原帖由 mac 於 7月14日 23:56 發表

個度冇~~白飯個~ 喎~~~一係問下有冇~~白飯魚~~~豬腳薑醋白飯魚

白飯 得啦 .. 叫佢地煮囉.. 一齊食 .. 好正 ... 唔洗加餸都得呀 ~~  

原帖由 屎屎 於 7月14日 23:58 發表

白飯 得啦 .. 叫佢地煮囉.. 一齊食 .. 好正 ... 唔洗加餸都得呀 ~~   

咁~~咪要加個 H餐~~~~~~

原帖由 mac 於 7月15日 00:04 發表

咁~~咪要加個 H餐~~~~~~

H餐 9 哥話要係 - 豬腳薑醋天使面

I 餐 .. 豬腳薑醋撈飯 ..

我要杯凍檸薑少醋丫~~!

大家好~

恭喜哂某人呀 ~~~thx 9妹~~~
某人我識唔識ka  ???

原帖由 屎屎 於 7月15日 00:09 發表

J餐   -  豬腳薑醋(通粉/米粉/意大利粉)任擇一款  
想得到,就得到

原帖由 skirt 於 7月14日 23:10 發表

吊爆印尼...臨吹雞前輸波比沙地阿拉伯 1:2   

9哥,波係圓嘅  
想得到,就得到

Good morning~~~~~~~~~~

原帖由 KHChan 於 7月15日 16:03 發表
Good morning~~~~~~~~~~

早呀~~三~~~
新腦~好唔好玩呀~~~~~

summer COLLECTION~~~~

原帖由 mac 於 7月15日 16:10 發表