告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
大家好~~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 21:34 發表
大家好~~~

細佬   
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 7月1日 21:35 發表

細佬   

大佬~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 21:34 發表
大家好~~~

一郎好~~
大郎好~

做乜你兩兄弟係咁打心口呀??!!   

原帖由 333 於 7月1日 21:42 發表

一郎好~~
大郎好~

係我地打招呼方式
想得到,就得到

原帖由 333 於 7月1日 21:42 發表

一郎好~~
大郎好~

9妹

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 21:48 發表

9妹

一郎, 場波好唔好睇呀? 有無用晒d coupon 呀???   

原帖由 333 於 7月1日 21:52 發表

一郎, 場波好唔好睇呀? 有無用晒d coupon 呀???   

用淨1蚊....我同奇哥果d.......

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 21:53 發表

用淨1蚊....我同奇哥果d.......

奇哥係度, 一定無野剩番俾我地o架啦... 乜都俾佢食晒~~   

今晚發咩癲呢... 第3鋪中點數... 第1次中7點, 第2次中13點, 第3次中16點... 我變番正數啦~~   

原帖由 333 於 7月1日 21:55 發表

奇哥係度, 一定無野剩番俾我地o架啦... 乜都俾佢食晒~~   

佢拎走左一包熱浪兩包o-tea兩個杯面返工...不過唔知過唔過到聽朝d食物

原帖由 333 於 7月1日 22:01 發表
今晚發咩癲呢... 第3鋪中點數... 第1次中7點, 第2次中13點, 第3次中16點... 我變番正數啦~~   

好邪.......

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 22:02 發表

佢拎走左一包熱浪兩包o-tea兩個杯面返工...不過唔知過唔過到聽朝d食物

聽朝  
我估今晚都過唔到呀~~   

原帖由 333 於 7月1日 22:03 發表

聽朝  
我估今晚都過唔到呀~~   

可能得.......

原帖由 333 於 7月1日 22:01 發表

9妹,今晚俾場波我買
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 7月1日 22:10 發表

9妹,今晚俾場波我買  

我都唔知今晚有乜波踢...
不過買和啦.. 哈哈~~  

原帖由 333 於 7月1日 19:50 發表
阿屎.. SonyEricsson w660i 好正呀.. 原來岩岩先出... 激死呀...    

咁我覺得亞屎宜家個部好似正D喎~~~

原帖由 mac 於 7月1日 22:15 發表

咁我覺得亞屎宜家個部好似正D喎~~~

嗯.. 最緊要阿屎鍾意~~
我都係鍾意nokia 多d.. 個人喜好~~   

大佬mac, 好~~   

原帖由 333 於 7月1日 22:18 發表

嗯.. 最緊要阿屎鍾意~~
我都係鍾意nokia 多d.. 個人喜好~~   

大佬mac, 好~~   

但NOKIA我近幾年只覺得呢部叫似樣咋喎~~之前的唔掂喇~~
同sONY~~最衰又要用佢個d m2咭~~又鬼死咁貴~~喎~比起d sd CARD
同~~你睇下se w660I邊有得同nOKIA呢部比呀~~~~大人蝦細路咁喎~~

Nokia N76 相關功能列表:
● 支援 WCDMA 2100 / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 / EDGE 頻段
● 相機可拍攝 1600 x 1200 pixels 解像度相片
● 支援曝光補償
● 支援四種白平衡模式(自動、鎢絲燈、白天、日光燈)
● 支援七種拍攝情境模式(自動、自訂、人像、風景、運動、夜間人像、夜間)
● 數碼變焦最大支援 20x(拍照)、4x(錄影)
● 最大可錄製 320 x 240、15 FPS 影片
● 支援 MP4、3GP 影片錄製格式
● 內建 LED 補光燈
● 內建 12 萬像素(384 x 320 pixels)視訊副相機
● 支援影像編輯功能
● 內建環境光源偵測器
● 支援相片上傳至網路相簿、部落格
● 支援 Nokia XpressPrint
● 支援 Nokia XpressTransfer
● 內建 Nokia Lifeblog
● 音樂格式支援 MP3 / AAC / eAAC / eAAC+ / WMA
● 內建等化器
● 內建音樂快捷鍵
● 內建 FM 收音機功能
● 支援 WMDRM 與 OMA DRM 著作權保護技術
● 內建 mini USB 連接埠
● 支援 USB 2.0 Full-Speed(12 Mbps)
● 內建 3.5 mm 耳機孔
● 支援 E-mail / MMS / SMS
● 支援讀取 Word / Excel / PowerPoint / PDF / ZIP 檔案
● 支援 Push to talk

SonyEricsson W660i 相關功能列表:
● GSM 三頻 / 3G WCDMA
● 內建 Walkman 2.0 音樂播放器
● 內建 TrackID 音樂辨識功能
● 內建 Play Now 娛樂程式
● 可連續播放音樂 25 小時
● 支援藍牙 A2DP
● 內建 FM 收音機
● 內建 RSS 新聞閱讀器
● 支援影片播放及串流服務
● 內建 Picture Blogging 軟體
● 支援全 HTML 網頁瀏覽
● 支援 Java MIDP 2.0
● 支援藍牙 2.0、USB 傳輸
● 內建記憶體 16 MB。
● 隨機附贈 512 MB M2 記憶卡

原帖由 mac 於 7月1日 22:24 發表

但NOKIA我近幾年只覺得呢部叫似樣咋喎~~之前的唔掂喇~~
同sONY~~最衰又要用佢個d m2咭~~又鬼死咁貴~~喎~比起d sd CARD
同~~你睇下se w660I邊有得同nOKIA呢部比呀~~~~大人蝦細路咁喎~~

Nokia N76 相關功能列表:
●  ...

哈哈.. 大人蝦細路...