告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 333 於 7月1日 22:30 發表

哈哈.. 大人蝦細路...   

一定係喇~~~
個價都唔同喎~~~仲唔係大人蝦細路

原帖由 333 於 7月1日 22:18 發表

嗯.. 最緊要阿屎鍾意~~
我都係鍾意nokia 多d..  

咦咦... 講我喎 ...

原帖由 mac 於 7月1日 22:15 發表

亞屎宜家好似正D喎~~~

我想改你呢個 post ...
嘩 ~~~ 改咗好正 ar ~~~~ 哈 ~~   

原帖由 mac 於 7月1日 22:32 發表

一定係喇~~~
個價都唔同喎~~~仲唔係大人蝦細路

其實邊部係大人, 邊部係細路呀~~   

原帖由 333 於 7月1日 22:30 發表

哈哈.. 大人蝦細路...   

我果部影個screen 都好得 .. 我都係喜歡 nokia 多 d !  

原帖由 屎屎 於 7月1日 22:36 發表

事實黎, 唔駛改都一定係你依家正d 啦...
oh.. 唔係.. 唔止正d 咁簡單, 直情要用個"索" 字黎形容~~   

原帖由 333 於 7月1日 22:37 發表

其實邊部係大人, 邊部係細路呀~~     

呢2部~~梗係noki a係大人~~~SE係細路喇~

原帖由 333 於 7月1日 22:38 發表

oh.. 唔係.. 唔止正d 咁簡單, 直情要用個"索" 字黎形容~~   

星期一至日都~~~索~~~ ~~~~~~~~i mean the gif pict

原帖由 屎屎 於 7月1日 22:36 發表

好似正d咋.....即係唔肯定...
仲要講埋宜家..即係聽日可能唔正

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 22:45 發表

改得唔好,比一郎捉到句嘢有問題 tim ~~~  

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 22:45 發表

原帖由 屎屎 於 7月1日 22:47 發表

改得唔好,比一郎捉到句嘢有問題 tim ~~~   

直頭問題大啦......

原帖由 333 於 7月1日 22:38 發表

都係 9 妹最慷慨 ~~~  

原帖由 屎屎 於 7月1日 22:50 發表

都係 9 妹最慷慨 ~~~   

我一d都唔慷慨.. 我講既係事實~~   

原帖由 mac 於 7月1日 22:44 發表

星期一至日都~~~索~~~ ~~~~~~~~i mean the gif pict

嘩.. 你咁講野呀~~   

大家睇下 ... 曾愉個背影... 哈 ..

[img][/img]

原帖由 屎屎 於 7月1日 22:58 發表
大家睇下 ... 曾愉個背影... 哈 ..

[img][/img]

terry既則面

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 23:01 發表

terry既則面

仲有老闆果個四份一面 ..  

原帖由 屎屎 於 7月1日 23:03 發表

仲有你個袋

原帖由 屎屎 於 7月1日 23:03 發表

仲有無tee shirt 個果半個面~