告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 10哥 於 08年4月7日 11:39 發表
點解又係講我(博)呢!係 累過頭!則身執張紙!就咁

所以咪叫你多D休息~~~~~~唔好咁博搵錢ma~~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 08年4月7日 11:48 發表

所以咪叫你多D休息~~~~~~唔好咁博搵錢ma~~~~~~~~~

你條友唔好咁博就真,我的係外傷!休息下就得,你呀!唔好咁博呀!

原帖由 333 於 08年4月7日 11:45 發表

唉.. 放假都可能要開工...  

聽朝10點幾機, 22號晚先返香港...   

今次去邊呀!九妹

原帖由 10哥 於 08年4月7日 11:53 發表

今次去邊呀!九妹   

去美國放兩個星期假, 去溝鬼佬.. 溝到就唔返黎喇...  

原帖由 死老野 於 08年4月7日 11:45 發表

唔通睇錯左~~~~~~~~不過好鬼似妳喎

你掛住我者
我尋日都冇出過門口

原帖由 一郎~~~ 於 08年4月7日 11:28 發表

晏D出旺角搵D野食下

入元朗啦 我想同一郎你飲茶呢

原帖由 10哥 於 08年4月7日 11:53 發表

今次去邊呀!九妹   

10哥。。。。。。。。。。。。。。。。。

原帖由 333 於 08年4月7日 11:54 發表

哈哈哈哈哈!正啦

原帖由 333 於 08年4月7日 11:54 發表

咁呀~~~~~~去到同我睇下有冇鬼妹喎

原帖由 10哥 於 08年4月7日 11:45 發表

你都小心的呀!做得運動少的結果

我而家朝早起身有做運動,5分鐘
想得到,就得到

原帖由 10哥 於 08年4月7日 11:46 發表
我都放假,入來搵我食飯飲茶

好呀~~~~~明天下午,元朗Boardway cinema等

原帖由 死老野 於 08年4月7日 11:57 發表

咁呀~~~~~~去到同我睇下有冇鬼妹喎

Uncle 鍾意鬼仔多D
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 08年4月7日 11:57 發表

人過青年 呢樣都係唔懶得

原帖由 死老野 於 08年4月7日 11:58 發表

好呀~~~~~明天下午,元朗Boardway cinema等

Uncle,聽日你放假呀??
想得到,就得到

原帖由 死老野 於 08年4月7日 11:58 發表

已經買左六點的(三國),你係咪呢個時間?

原帖由 redjean 於 08年4月7日 11:57 發表

咁勁胸(健康)

嘩.. 好耐無試過咁多人係度一齊傾計喇~~

原帖由 redjean 於 08年4月7日 12:00 發表

Uncle,聽日你放假呀??

唔係~~~~不過去cinema開會ma

原帖由 10哥 於 08年4月7日 12:01 發表

已經買左六點的(三國),你係咪呢個時間?

我黎開會同睇場ja~~~~~~~~

原帖由 333 於 08年4月7日 12:03 發表
嘩.. 好耐無試過咁多人係度一齊傾計喇~~   

係呀![draw]a11i26f21926821e24f23124023923c23aa11i25d22e25623b255266255282a11i28722127622f26a23b28323aa11i29b22f28824027424f26b25826a25b28925b29a25ba11i2a22452a32522ab2662ab26aa11i28326028327328328c28329527329027128ea11i27827a27127e26c282a11i2922772932772a82852ac28aa11i2f424e2f42572fd26a310026ea11i2ef24c2f72493110249311d24a311f24a312125c311e26f311e270a11i2f426e2f526e311526f311626fa11i313b23f314623d317023ca11i314b240314f24d315025a3155263a11i31422623144262318126a31a326ea11i31662463166258316c281316f29e31702a831702ab31592a5a11i315c27a3150281312929631142a231132a4[/draw]