告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:29 發表

係呀,係到努力學習日文~咁下次就可以好好地溝通勒,hahaha

阿 MAC 真係講得冇錯 ~~ 小那你真係要改善下喎...我地唔係日本人,你講日本黎做乜 ~~~  

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:29 發表

係呀,係到努力學習日文~咁下次就可以好好地溝通勒,hahaha

車~~~~~~我地又唔係日本人~~你努力學習日文~~~~對我地黎講咪又係~地球人對外星人~~~ 點溝通呀~~~~

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:27 發表

學校好忙呀....甩左好多頭髮....

你甩左好多頭髮.~~~又同你好耐冇上黎~~~~~有關係架咩??????????
我地冇用cam架~~~~~~~~~~~€

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:26 發表

麥麥~~好耐唔見~~

係囉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:38 發表

車~~~~~~我地又唔係日本人~~你努力學習日文~~~~對我地黎講咪又係~地球人對外星人~~~ 點溝通呀~~~~

咪係 ~~~ 你呢個外星小那人吖 ...

小那你唔係話我知,你上次去香港係同班日本食飯下話 ~~

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:32 發表

阿 MAC 真係講得冇錯 ~~ 小那你真係要改善下喎...我地唔係日本人,你講日本黎做乜 ~~~    

係喎...得一郎一個日本人......

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:38 發表

係....我仲o係到學緊地球o既語言....下次見面時會進步很多的

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:40 發表

你甩左好多頭髮.~~~又同你好耐冇上黎~~~~~有關係架咩??????????
我地冇用cam架~~~~~~~~~~~€

因為學業好忙...令我甩左好多頭髮之餘....又令我無咁多時間上黎咁....

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:42 發表

可能係同一班唔講野既日本人食飯~~~~~~~~~

小那好~~

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 00:42 發表

同一班講緊廣東話o既日本人食飯

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:50 發表

因為學業好忙...令我甩左好多頭髮之餘....又令我無咁多時間上黎咁....

咁使唔使食~~~維特健靈「維新烏絲素」
「維新烏絲素 頭髮促進液」是具護理作用的專業護髮產品,專為頭髮稀薄或有脫髮人士而設
每天使用,能讓髮囊吸收珍貴中西護髮精華,補充頭髮生長所需養份,避免脫髮

純天然中草藥成份首烏、牛蒡、丹蔘及艾葉為頭髮提供足夠養份,促進血液循環,刺激頭髮生長,並令髮絲時刻保持光亮潤澤;西方專利成份Capigen®有調節過多油脂分泌、促進血液循環,使髮根強壯及回覆生命,阻止更多髮囊步向衰退期。

臨床測試證實,使用「維新烏絲素 頭髮促進液」3至6個月後,受測試者的髮絲健康獲得改善
   1. 新生頭髮變得強壯健康
   2. 過量頭油分泌明顯得到改善
   3. 脫髮情況大大降低

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:55 發表

同一班講緊廣東話o既日本人食飯

乜都冇用喇~~~~~你都唔同人講野既~~~~~~

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:56 發表

「維新烏絲素 頭髮促進液」是具護理作用的專業護髮產品,專為頭髮稀薄或有脫髮人士而設。
每天使用,能讓髮囊吸收珍貴中西護髮精華,補充頭髮生長所需養份,避免脫髮。

純天然中草藥 ...

嘩.. 你賣廣告呀?!!

咁有無佣分o架??!   

維特健靈「維新烏絲素」

買啦買啦小那 ~~~ 我唔想下次再見到你果時變咗光頭外星小那人呀 ~~~ 嘩 .. 你個名好長 .. 光頭外星小那人...

哈 ~~~

原帖由 333 於 07年9月23日 01:00 發表

咁有無佣分o架??!    

你 UP 得出有咩問題,佢都搵到咩產品比你 ... 佢應該係個 SALE 屎 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月23日 01:01 發表
維特健靈「維新烏絲素」

買啦買啦小那 ~~~ 我唔想下次再見到你果時變咗光頭外星小那人呀 ~~~ 嘩 .. 你個名好長 .. 光頭外星小那人...

哈 ~~~

...

下~~~~~~~~~咁咪變咗佢咁

原帖由 mac 於 07年9月23日 01:04 發表

下~~~~~~~~~咁咪變咗佢咁

可唔可以 KEY 小那個頭上去呀 ? KAKA ~~

原帖由 333 於 07年9月23日 01:00 發表

咁有無佣分o架??!    

唉~~~~幫朋友呢D野~~~~梗要用下力架喇~~~~我都唔想睇到個光頭~小那既~~~~~~~~~~~~~~~~

你估佢光頭~我地唔驚架~~~~~~~嚇屎人架~~~~~

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:56 發表

「維新烏絲素 頭髮促進液」是具護理作用的專業護髮產品,專為頭髮稀薄或有脫髮人士而設。
每天使用,能讓髮囊吸收珍貴中西護髮精華,補充頭髮生長所需養份,避免脫髮。

純天然中草藥 ...

小女子芳齡17............