告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
640# 死老野
十月四日的下午~~~~~~
想得到,就得到

640# 死老野
十月四日的下午~~~~~~
想得到,就得到

十月五日的早上~~~~祝一郎生日快樂,身體健康

十月五日的下午, 入黎祝一郎生日快樂先~

十月八日啦~~~~~真係冇咩人黎過喎

十月八日啦~~~~~真係冇咩人黎過喎
死老野 發表於 10年10月8日 11:32

I am here, uncle
想得到,就得到

星期一~~~~真係好想瞓下

星期一~~~~真係好想瞓下
死老野 發表於 10年10月11日 10:57

Me too~~~~~~
想得到,就得到

HI!!!大家好!!!

幾日都冇咩人黎過喎~~~~唔通要等到重陽節先有野打/講?

幾日都冇咩人黎過喎~~~~唔通要等到重陽節先有野打/講?
死老野 發表於 10年10月14日 10:38

我响重陽之前打隻字先
想得到,就得到

我明明日琴日打左字... 點解無左既...

有話今日好講,昨天不說話^^

Good night, all!!!!!!
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

星期一喇, 大家早晨呀~~~

斷左條膊頭筋...

斷左條膊頭筋...
333 發表於 10年10月18日 08:22

點解果度會會會會有事ga~~~~~~~唔通妳做part-time苦力~~~~~~~哈哈哈

斷左條膊頭筋...
333 發表於 10年10月18日 08:22

9妹,保重身體呀
想得到,就得到

咁大鑊你醫生點講呀!醫到嗎?

9妹,保重身體呀
redjean 發表於 10年10月18日 10:59

早呀~~大郎~~係叫九妹保重條筋

點解果度會會會會有事ga~~~~~~~唔通妳做part-time苦力~~~~~~~哈哈哈
死老野 發表於 10年10月18日 10:18

我係德國 pk 麻, 以為無事, 點知隻左手舉唔起.. 係德國睇左骨醫, 照左 x-ray, d 骨無事, 咁返香港再睇囉... 返到香港做左幾日物理治療, 醫生話康覆唔理想, 叫我再照 MRI (磁力共震), 睇片就見到條筋斷左.... 可以做手術駁返, 不過好返既機會只有 9-7成, 如果唔係成日用左手, 醫生話可以唔駛做, 因為有D 人唔做都會自己好轉, 當然都係6-7成....