告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 屎屎 於 6月27日 23:33 發表

吓 ... 佢自己比 ar ?? 你而家先發現o既 .. 好似好耐之前o既啦喎 ..
阿 mac 真係有 錢 ...   

我用credit card acc autopay架嘛

上個月張單都冇野,以為 case closed喇

點知今個月張單有條500蚊數,咪打去炒佢囉

點知係自已  lai 野

原帖由 一郎~~~ 於 6月27日 23:35 發表

我就黎見底

你仲有30幾萬o係手~~~~~~~~~~~~你得既

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:28 發表
大老...........原來你同我還Modem還遲左一日

比人罰左5舊

唔係呀~~~~~我地個日計過~~岩岩夠時間架~~~~唔通我睇錯??

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:36 發表

你仲有30幾萬o係手~~~~~~~~~~~~你得既... 輸埋佢

原帖由 一郎~~~ 於 6月27日 23:35 發表

我就黎見底

一郎~~~~

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:35 發表

咁咪好魚囉 .. ?? 哈 ~~~~  

原帖由 屎屎 於 6月27日 23:35 發表

真係江湖救吉 .. 好感動 ...   

你屎喇~~奇哥D錢都敢收~~收到佢錢~~奇哥仲唔可以為所欲為~~~~ ~~~你已經係佢既人喇~~~

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:35 發表

oh~~~~~~咁我比返你囉~~~~

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:36 發表

你仲有30幾萬o係手~~~~~~~~~~~~你得既

豬得

原帖由 mac 於 6月27日 23:40 發表

你過返 $500 論壇金錢 比佢啦 ... 加返 d 手續費 ar ~~~  

原帖由 mac 於 6月27日 23:38 發表

一郎~~~~

mac mac

原帖由 屎屎 於 6月27日 23:41 發表

你過返 $500 論壇金錢 比佢啦 ... 加返 d 手續費 ar ~~~   

嘩~~~~你試下呀~~我唔敢呀~~~~~~~

原帖由 mac 於 6月27日 23:37 發表

唔係呀~~~~~我地個日計過~~岩岩夠時間架~~~~唔通我睇錯??

你真係睇錯...........封信發出日期係4/5

14日內交,即係18號前囉

但係你19號先去.........

原帖由 mac 於 6月27日 23:40 發表

咁佢下個月退番比我的話..........我再比番你囉

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:45 發表

oh~~~~~~~~~
咁過期之先應該唔比佢喇~~之少都有舊野拎係手~~~~~

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:46 發表

應該有得針o既 .. 差一日咋嘛 ...

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:45 發表

先生我忍唔住笑

原帖由 一郎~~~ 於 6月27日 23:48 發表

先生我忍唔住笑

我一早笑咗出黎 ...  

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:46 發表

ok~~~~~~~~ok~~~~~~~

但話哂我地退番部機比佢~~之多係罰幾呀蚊啫~~~如果唔係~~一係叫佢比返部機你囉~~~
起碼唔使宜家咁~錢又冇~機又冇~~~多部要黎做~~是啤~

原帖由 mac 於 6月27日 23:50 發表

ok~~~~~~~~ok~~~~~~~

但話哂我地退番部機比佢~~之多係罰幾呀蚊啫~~~如果唔係~~一係叫佢比返部機你囉~~~
起碼唔使宜家咁~錢又冇~機又冇~~~多部要黎做~~是啤~ ...

嘩 ~~~~ 你呢期係 破財週喎 ...