告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
802# 一郎~~~
今日聖誕節,大家早晨, 我正在工作中
想得到,就得到

咁多位聖誕快樂~

嘻嘻!你倆個講d野,硬係比人覺得有d野咁。
平~~安夜~~`
10哥 發表於 09年12月25日 01:31

我冇講野喎~~~~打字ja~~~~聖誕快樂呀~~~十哥

咁年大家有冇收到聖誕禮物呀

咁年大家有冇收到聖誕禮物呀
死老野 發表於 09年12月25日 22:22

你好似收到咁喎
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

803# redjean

老野就係咁!!做野做野做野

你好似收到咁喎
魔女 發表於 09年12月25日 23:08

係呀~~收到幾份

803# redjean  

老野就係咁!!做野做野做野
10哥 發表於 09年12月26日 01:08

要搵定D退休金ma

你好似收到咁喎
魔女 發表於 09年12月25日 23:08

佢係馬交證!又收10000啦~~~

佢係馬交證!又收10000啦~~~
10哥 發表於 09年12月26日 17:26

太好啦

太好啦
死老野 發表於 09年12月26日 20:41

hmmmmmmmmmmm
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

大家好, 咁就過左聖誕節喇~~

下一個就係新年lu... .祝大家有個開開心心既2010年... 31號晚再過多次.. kaka~

814# 333

All of the best wishes for Tea House friends....
想得到,就得到

大家早晨, 又到左星期一既早上~~

今日俾想像中暖, 以為好凍tim... 可能未凍到o黎.. .

大家早晨, 又到左星期一既早上~~

今日俾想像中暖, 以為好凍tim... 可能未凍到o黎.. .
333 發表於 09年12月28日 07:38

係好熱喎~~~~我都係Tee一件

大家好, 咁就過左聖誕節喇~~

下一個就係新年lu... .祝大家有個開開心心既2010年... 31號晚再過多次.. kaka~
333 發表於 09年12月27日 18:22

又係唔明ga~~~~我唔通有老人豬......................................

818# 死老野
Good morning Tea House
想得到,就得到

又係唔明ga~~~~我唔通有老人豬......................................
死老野 發表於 09年12月28日 09:10

唔好成日捉我錯字呀...

唔好成日捉我錯字呀...
333 發表於 09年12月28日 20:43

好驚呀~~~

又到星期二喇, 大家早晨~~