告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 redjean 於 8月20日 12:09 發表

11E   

紅褲仔,
我今日無番工,依家要去睇e生
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 小鴨仔 於 8月20日 12:12 發表

魔女~~~
有hints未ar

鴨鴨
有la
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 魔女 於 8月20日 12:18 發表

鴨鴨
有la  

睇完都未諗到

原帖由 redjean 於 8月20日 11:59 發表

li d 正一19客,我老細話釘佢牌,以後唔做佢野,攪到我琴日要仆上大陸   

係啦~~呢d19客連我都玩埋~~~~~~

嘩 ~~~~ 大郎咁火呀 ~~~~
冷靜 ~~~ 然後... 深呼吸 ...

原帖由 屎屎 於 8月20日 13:32 發表

做要飲杯冰水呀~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 8月20日 13:09 發表

係啦~~呢d19客連我都玩埋~~~~~~

why??????  
想得到,就得到

原帖由 屎屎 於 8月20日 13:32 發表

好多年未試過咁好火
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 8月20日 14:39 發表

why??????   

我尋日仲早d收工點知一返到屋企見你個女~~~~side左我一粒補鐘@@

原帖由 死老野 於 8月20日 14:04 發表

做要飲杯冰 水呀~~~~

老馬有火  
想得到,就得到

半日贏左十幾萬.現實世界係咁就好囉  

原帖由 正版冰火 於 8月20日 15:51 發表
半日贏左十幾萬.現實世界係咁就好囉   

股市總資產排行榜  

1  10哥 85,606,279,117.00 元  
2  火冒三丈 43,789,016,949.00 元  
3  KHChan 29,076,513,123.00 元  
4  JOE~~~ 23,098,315,501.00 元  
5  油王 12,782,338,217.00 元  
6  獵狗 6,898,494,618.00 元  
7  katie10392003 6,252,147,683.00 元  
8  櫻花樹下 3,402,766,973.00 元  
9  小鴨仔 2,208,196,321.00 元  
10  小靈精 2,028,324,435.00 元  
11  呆呆小雪 1,749,439,896.00 元  
12  46 1,316,410,440.00 元  

如果係現實!就好囉

原帖由 10哥 於 8月20日 17:49 發表

股市總資產排行榜  

6  獵狗 6,898 ...

係喎
我諗我唔打工淨係學投資同收息都夠la

原帖由 10哥 於 8月20日 17:49 發表

股市總資產排行榜  

6  獵狗 6,898 ...

十哥身家雄厚喎  

原帖由 admin 於 8月20日 21:54 發表

一齊搞下10哥喇...

點搞 ar ~~~ ??? 係咪唔好賣 d 牛比佢,等佢間正東 ... 冇牛食 ~~~  

原帖由 屎屎 於 8月20日 22:00 發表

點搞 ar ~~~ ??? 係咪唔好賣 d 牛比佢,等佢間正東 ... 冇牛食 ~~~   

佢咁厚身家.食宮崎牛同黑毛豬都得喇

原帖由 admin 於 8月20日 21:54 發表

一齊搞下10哥喇...
點搞???電線??膠布??幾時郁手,諗住贖金幾多

無牛肉唔緊要 無魚頭就唔得

正東都無牛食,會變左邪西.....

早呀~~~~~~咁多位茶客