告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 KHChan 於 9月5日 22:05 發表

第二度搵番黎架

怪唔得..我搵唔到啦 ..  

原帖由 屎屎 於 2007-9-5 22:22 發表

怪唔得..我搵唔到啦 ..   

你搵到我先驚.....................

原帖由 admin 於 9月5日 22:46 發表
我去偷左好多喇....幾百個......@@
依家搵到架喇....不過有排搵......

不過其他 post 冇哂 d 圖 .. 得返 d 字 ... 3

原帖由 admin 於 9月5日 22:55 發表

不如算喇...費時有d重覆野...就由舊o既蔥頭朋友去第二個世界吧...佢地都攰了~!

好啦 ... 要走o既我都留佢唔住 ... 2

好多新公仔~~ 2 2

邊用得晒呀~~ 1 1

呢個好得意... 7

嘩.. 鄭融唱得好唔掂呀... 自己首紅綠燈都唱成咁.... 都係去瞓吧啦~~ 0

各位早抖啦~~9 9

原帖由 admin 於 9月5日 23:01 發表

好明顯你係貪新忘舊喇...一有新野...幾快就用丫!

女人o既天性 ... 你睇下 9 妹用得幾狼 ...同我差唔多 ~~   8

原帖由 333 於 9月5日 23:11 發表
嘩.. 鄭融唱得好唔掂呀... 自己首紅綠燈都唱成咁.... 都係去瞓吧啦~~ 0

各位早抖啦~~9 9  

早抖 9 妹 ~~ 9

原帖由 admin 於 2007-9-5 23:13 發表
有400幾個...
想整到一頁.....5x10...or 6x10...咁多個....
依家諗緊點拉闊個框佢...

要咁多做乜??3

揀得黎都聽朝喇......... 3

原帖由 admin 於 9月5日 23:32 發表

無計...愛錯一個都唔想愛漏一個丫

咁樣你呢 d 叫做 ... 濫 ... 8

我都要訓啦 .. 早抖大家 ~~  4

哇~~~~~5 4 5 7 都唔使識打字啦4

茶居早.........................................5

一郎早晨~~ 4

茶居早晨呀~~0

原帖由 333 於 9月6日 08:22 發表
一郎早晨~~ 4

茶居早晨呀~~0  

9妹早/////////////////////////////////////4

哇....多左好多靚公仔呀.....9

早晨ar

飛鴨早.......................................4

Good Morning Tea House3
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

咁多公仔,1
玩邊個好?3
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]