告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 鬼仔 於 08年3月5日 10:15 發表

早晨~~~~9妹~~~屎屎~~~~一郎同督督

早鬼.....................

原帖由 死老野 於 08年3月5日 10:19 發表

鬼~~~~~~~~你又豬鬼晒d錢呀?

早叔.............................

早晨呀.. 丫鬼~

大家早晨....

原帖由 櫻花樹下 於 08年3月5日 11:10 發表
大家早晨....

小櫻早.................................

原帖由 死老野 於 08年3月5日 10:19 發表

鬼~~~~~~~~你又豬鬼晒d錢呀?

本來玩開口中都贏.....次次都係死係大細手上

大家早晨....

小英姐早晨丫

原帖由 333 於 08年3月5日 11:00 發表
早晨呀.. 丫鬼~   

HI~~~9妹

今蕉好多人呀

係香水邊到都咁多人ga啦~~~~~~~~~~~

小櫻, 阿鬼, uncle, 9 妹, 一郎早 ~~~~~

小櫻, 我哋呢個trip 玩得好開心呀~~~ 係咪儲定錢年尾一齊去旅行呀 ~~~

原帖由 死老野 於 08年3月5日 11:41 發表
係香水邊到都咁多人ga啦~~~~~~~~~~~

係香水??

原帖由 屎屎 於 08年3月5日 11:42 發表

小櫻, 我哋呢個trip 玩得好開心呀~~~ 係咪儲定錢年尾一齊去旅行呀 ~~~  

但是我冇錢去呀~~~~~

原帖由 死老野 於 08年3月5日 11:54 發表

佢都冇叫我地..叫小櫻ja ma haha

原帖由 死老野 於 08年3月5日 11:54 發表

你冇錢??? 我哋去沙巴都係四日三夜...你去果度仲遠...仲一去去幾個星期喎.... 玩嘢... 你年尾要請我地去 tim ar ~~~

原帖由 一郎~~~ 於 08年3月5日 11:55 發表

係喎~~~~~~我又唔係小櫻~~~~~~多手回左tim

原帖由 一郎~~~ 於 08年3月5日 11:55 發表

預咗你喎一郎... 去馬爾代夫吖嘛... 係喎..你未收到postcard..哈...

都預咗uncle 去同比錢請我地(全茶居)去旅行...

大家早晨....

小櫻... 午安呀~

原帖由 屎屎 於 08年3月5日 12:00 發表

預咗你喎一郎... 去馬爾代夫吖嘛... 係喎..你未收到postcard..哈...

都預咗uncle 去同比錢請我地(全茶居)去旅行...   

多謝督督先

原帖由 死老野 於 08年3月5日 11:57 發表

係喎~~~~~~我又唔係小櫻~~~~~~多手回左tim

你係小un

原帖由 屎屎 於 08年3月5日 11:42 發表

我有儲錢呀.... 我同油王都好想同你地一齊去旅行呀...多d人一齊玩好玩d丫麻~~~咦...係時間plan定去邊度la喎!!